Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Τι είπε η 25χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της σε πολυκατοικία

Newsbomb

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης όταν μια 25χρονη γυναίκα που είχε μόλις γεννήσει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προσπάθησε να εγκαταλείψει το παιδί της στην είσοδο πολυκατοικίας.

Μία γειτόνισσα είδε την κοπέλα να κρατάει μέσα σε μία πετσέτα κάτι και να το αφήνει στη μαρμάρινη είσοδο.

Όταν πλησίασε είδε έντρομη ένα βρέφος με τον ομφάλιο λώρο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία όπως και ασθενοφόρο που έσπευσαν στο σημείο και πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι. Μετά ακολούθησε άλλο ένα ασθενοφόρο με γιατρό. Το νεογνό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια, άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι της 25χρονης μητέρας. Όπως μετέδωσε το Star, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν γιατί το έκανε, η νεαρή μητέρα απάντησε ότι δε γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη. «Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

H 25χρονη κοπέλα, που ζει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της, είναι σε κατάσταση σοκ και μοιάζει σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό γεννήθηκε 12:30 το μεσημέρι παρουσία του αδερφού και ενός φίλου τους ενώ η μητέρα της έλειπε από το σπίτι. Ήταν στην εργασία της, εκτός Θεσσαλονίκης.

Οι γείτονες, πάντως, δεν είχαν αντιλήφθηκαν την εγκυμοσύνη του νεαρού κοριτσιού, ενώ κάνουν λόγο για μια κοπέλα πολύ ήσυχη, η οποία δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρο το ρεπορτάζ του Star:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Αίγιο: Ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε με το αυτοκίνητο γιαγιά και εγγόνι

Θρήνος στο Αγρίνιο: «Έφυγε» ο 22χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην Εθνική Οδό

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved