ΕΛΛΑΔΑ

Αργολίδα: Ηλιοβασίλεμα βγαλμένο από πίνακα ζωγραφικής (pics)

Αργολίδα: Ηλιοβασίλεμα βγαλμένο από πίνακα ζωγραφικής (pics)
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φθινοπωρινή δύση του ηλίου μέσα από τα σύννεφα στην Αργολίδα

Ένα ηλιοβασίλεμα βγαλμένο από πίνακα ζωγραφικής κατέγραψε η κάμερα το απόγευμα της Κυριακής (03/11) στην Αργολίδα.

Εντυπωσιακά χρώματα στον ορίζοντα αποζημίωσαν όσους βγήκαν για μια απογευματινή βόλτα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

«Αγριεύει» ο καιρός

Μια νέα κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τη χώρα έως το πρωί της Τρίτης, με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους τη Δευτέρα (04/11) θα είναι ισχυρές, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κατά τη διάρκεια της νύχτας και έως το μεσημέρι της Δευτέρας (4/11) τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Κρήτη, την Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο.

Από το πρωί της Δευτέρας βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της χώρας, ενώ από το βράδυ έως το μεσημέρι της Τρίτης (5/11) θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα τη Δευτέρα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά και τη Θράκη.

Στο νομό Θεσσαλονίκης τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται το μεσημέρι και απόγευμα της Δευτέρας 4/11, ενώ για τον νομό Αττικής από τα μεσάνυχτα έως το μεσημέρι της Δευτέρας 4/11.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις, τη Δευτέρα όμως στο Ιόνιο θα στραφούν σε δυτικούς. Η έντασή τους θα φτάνει τα 6 έως 7 μποφόρ την Κυριακή 3/11, τα 7 έως 8 τη Δευτέρα 4/11 και δεν θα ξεπερνά τα 4 με 5 μποφόρ την Τρίτη 5/11. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα 4/11.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Νεκρός παίκτης του Survivor (pics)

Πήγαν να περάσουν από ΚΤΕΟ το αυτοκίνητό τους - Έπαθαν ΣΟΚ με όσα ανακάλυψαν