ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο: Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr πατέρας παιδιού που τραυματίστηκε

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο: Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr πατέρας παιδιού που τραυματίστηκε
Intime

Δραματικές στιγμές για τους γονείς - Ποια είναι η κατάσταση των παιδιών - Το χρονικό του σοβαρού τροχαίου.  

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (04/11) στην περιοχή της Βούλας. Το τροχαίο έγινε, όταν η οδηγός ενός μαύρου SUV, στο οποίο επέβαινε μαζί με τα δύο της παιδιά, παραβίασε STOP, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με το σχολικό λεωφορείο.

Τα παιδιά από το σχολικό διακομίσθηκαν στο Παίδων ενώ το δέκατο παιδί διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Δύο παιδιά -ένα κοριτσάκι τριών ετών και ένα αγοράκι τεσσάρων ετών- παρέμειναν για νοσηλεία. Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Εμμανουήλ Παπασάββας,το κοριτσάκι φέρει θλαστικό τραύμα μετώπου ενώ το αγοράκι εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο.

Ένα από τα παιδιά που τραυματίστηκε στο ατύχημα είναι η 3χρονη κόρη του γνωστού δικηγόρου Κώστα Τσουκαλά ο οποίος μίλησε στο Newsbomb.gr για τις δραματικές ώρες από τη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο και τον ενημέρωσαν για το σοβαρό τροχαίο στη Βούλα.

«Το παιδί μου είναι καλά. Παρέμεινε για λόγους προληπτικούς χθες στο νοσοκομείο, μαζί με ακόμα ένα αγοράκι, το οποίο ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένο. Εγώ ενημερώθηκα από το σχολείο γύρω στις 15.20 ότι υπήρξε ένα ατύχημα και μου είπαν ότι το παιδί μεταβαίνει με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο».

Στιγμές αγωνίας μέχρι να φτάσει στο Νοσοκομείο

«Μέχρι να δω την μικρή ότι ήταν καλά καταλαβαίνετε είχα μεγάλη αγωνία. Έφτασα στο Νοσοκομείο και όταν την είδα είχε τραύμα στο πρόσωπό της ωστόσο όπως με ενημέρωσαν οι γιατροί δεν έχασε τις αισθήσεις της, ούτε ήταν κάτι σοβαρό. Έκανε ράμματα στο μέτωπό της και για προληπτικούς λόγους έμεινε στο νοσοκομείο» είπε ο κύριος Τσουκαλάς, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της κόρης του «στο Νοσοκομείο από την πρώτη ώρα ήταν και οι ιδιοκτήτες του παιδικού Σταθμού» και συμπλήρωσε πως «και τα εννέα παιδάκια στο σχολικό φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ωστόσο από τη σύγκρουση χτύπησαν στα καθίσματα μπροστά τους».

Ερωτηθείς για το αν κινηθεί νομικά εναντίον της ασυνείδητης οδηγού ο κ. Τσουκαλάς είπε «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι το παιδί μου, καθώς και όλα τα παιδιά είναι καλά. Όπως γίνεται πάντα η Τροχαία σχημάτισε δικογραφία. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο παιδιά πήραν εξιτήριο από το Νοσοκομείο την Τρίτη (05/11) το πρωί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος Πολυτεχνείου: Φόβοι για επιθέσεις με… drone – Τα μέτρα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλες αλλαγές στα Πανεπιστήμια: Με κάρτα η είσοδος των φοιτητών – Πώς θα φυλάσσονται οι σχολές

Σχετικές ειδήσεις