ΕΛΛΑΔΑ

«Ηφαιστίων»: Αυτά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη (08/01)

«Ηφαιστίων»: Αυτά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη (08/01)

Μπορεί ο καιρός να έχει βελτιωθεί στη βόρεια Ελλάδα, ωστόσο ο παγετός και τα προβλήματα παραμένουν. Την Τετάρτη (08/01) ανοίγουν τα σχολεία μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, όμως κάποια δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας, τα σχολεία των χωριών στον χιονισμένο ορεινό όγκο του Ολύμπου της Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Δήμου Μυτιλήνης δεν θα λειτουργήσουν το νηπιαγωγείο Αγιάσου, το δημοτικό Αγιάσου, το γυμνάσιο Αγιάσου, το λύκειο Αγιάσου, καθώς και το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Μεγαλοχωρίου.

Κλειστά σχολεία και στην Κρήτη

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι παιδικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου, με απόφαση του δημάρχου Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινου, λόγω του ψύχους που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή και των έντονων καιρικών φαινομένων που έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται από χθες.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου, με απόφαση του δημάρχου, Παντελή Μουρτζανού, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος: Αυτές είναι οι πιο ασφαλείς χώρες (pics)