ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Κατήγγειλε ότι την βίασε ο φίλος της μητέρας της, όμως…

Ρόδος: Κατήγγειλε ότι την βίασε ο φίλος της μητέρας της, όμως…

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τις αναφορές της 19χρονης στους αστυνομικούς, αλλά και την «μεταστροφή» της, ενώπιον των Αρχών.

Με κοινή διάταξη της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου ήρθη χθες η προσωρινή κράτηση του 32χρονου υπηκόου Αλβανίας, που κατηγορήθηκε για τον βιασμό μιας 19χρονης ημεδαπής από την Λάρισα, μετά από κατάθεση της τελευταίας στην οποία κατέστησε σαφές ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη!

Η απόφαση για την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου ελήφθη την 21η Ιανουαρίου 2020 και την 22α Ιανουαρίου 2020 η φερόμενη ως θύμα εμφανίστηκε ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη, λόγω προβλημάτων υγείας και του ψυχικού τραυματισμού που θα υποστεί. Ο 32χρονος κρίθηκε ύποπτος φυγής καθώς δεν έχει μόνιμη διαμονή στη χώρα.

Κατά την απολογία του ο 32χρονος αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες και τόνισε πως πρόκειται για μία προσχηματική καταγγελία σε βάρος του η οποία πυροδοτήθηκε όταν η 19χρονη έμαθε ότι ο 32χρονος διατηρούσε παλαιότερα σχέση με τη μητέρα της. Μάλιστα δια της συνηγόρου του κ. Σταματίας Παπαβεργή υποστήριξε πως δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για τη στοιχειοθέτηση του αδικήματος του βιασμού, γεγονός που καταδεικνύεται και από την ιατροδικαστική εξέταση του φερόμενου ως θύματος σύμφωνα με την οποία δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις ή σημεία υποδηλωτικά κακώσεων σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός της, περιλαμβανομένης της περιοχής των γεννητικών οργάνων, ενισχύοντας έτσι τον ισχυρισμό του ότι όλες οι ερωτικές επαφές έγιναν με τη θέληση της 19χρονης.

Προχθές εμφανίστηκε μάλιστα ενώπιον της κ. Ανακρίτριας ο δικηγόρος κ. Σταύρος Παναγιωτακόπουλος, που τον εκπροσωπούσε αρχικώς και γνωστοποίησε ότι επρόκειτο να υποβάλει προσφυγή για την ακύρωση της προσωρινής του κράτησης. Το δικόγραφο δεν υποβλήθηκε καθώς η διαδικασία κινήθηκε αυτεπαγγέλτως. Θυμίζουμε ότι ενώπιον της ανακρίτριας κατέθεσε και η μητέρα της 19χρονης, η οποία, όπως ανέφερε, πληροφορήθηκε για το συμβάν μέσω μέσεντζερ από τον φίλο της κόρη της και δήλωσε πως η ίδια δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση προκειμένου να καταθέσει λόγω της έκτασης που πήρε το συμβάν.

Όπως έγραψε η «δ», την 16η Ιανουαρίου 2020 και περί ώραν 22.40 το κέντρο άμεσης δράσης έλαβε κλήση από την φερόμενη ως θύμα η οποία κατήγγειλε ότι έξω από την οικία της βρισκόταν ένα ενοχλητικό άτομο ο οποίος στην θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον δέσμευσαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Ακολούθως προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Η 19χρονη που διαμένει στην οικία με την μητέρα της, κατέθεσε ότι οι γονείς της έχουν χωρίσει κι ότι ο 32χρονος είναι φίλος της μητέρας της και τον φιλοξένησε. Ο 32χρονος φέρεται να κοιμόταν στον καναπέ του σαλονιού και η 19χρονη με την μητέρα της στο υπνοδωμάτιο. Η μητέρα της κάθε μέρα, εκτός Δευτέρας, γυρνάει στο σπίτι από την δουλειά στη 01:00. Κατά την απουσία της μητέρας της ο 32χρονος, όπως ισχυρίστηκε, για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019 ασέλγησε εις βάρος της παρά τις αντιρρήσεις της και εν συνεχεία όταν την είδε να κλαίει της ζήτησε συγγνώμη, ενώ η ίδια δεν το είπε στην μητέρα της ή σε μια φίλη της γιατί ντρεπόταν και πίστευε ότι μπορούσε να το ξεπεράσει. Τέσσερις μέρες μετά ο 32χρονος ένα βράδυ, περί τα μέσα Δεκεμβρίου περίπου, όπως είπε, ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά την θέλησή της πράγμα, που επανέλαβε ακόμη δύο φορές.

Έκανε υπομονή και περίμενε, όπως είπε, να φύγει από την οικία τους και όταν πράγματι αναχώρησε περί τα τέλη Δεκεμβρίου νόμιζε ότι δεν θα τον ξανάβλεπε. Την 15η Ιανουαρίου 2020 όμως πήγε ξανά στην οικία τους παρά τις αντιρρήσεις της, στην μητέρα της, που όπως έμαθε είχε παλαιότερα σχέση μαζί της!! Περί ώραν 21.00 όταν πήγε στην οικία τους κατά την απουσία της μητέρας της εκείνος, όπως είπε, την βίασε ξανά. Ένας φίλος της, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί τι είχε γίνει, ενημέρωσε με μήνυμα την μητέρα της και έκτοτε τον έδιωξαν από το σπίτι αλλά εκείνος επέμενε να επιστρέψει.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Αθήνα: Αποκαλύψεις - σοκ για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Καιρός: «Εξαφανίζεται» το χιόνι από την Ελλάδα – Τι αποκαλύπτουν οι δορυφορικές εικόνες

Σχετικές ειδήσεις