ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις - O άνθρωπος - κλειδί της υπόθεσης «σπάει» τη σιωπή του

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις - O άνθρωπος - κλειδί της υπόθεσης «σπάει» τη σιωπή του

Στην αντεπίθεση ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη καθώς αναμένεται να υποβάλει υπόμνημα στην πταισματοδίκη Μεσολογγίου

Νέες εξελίξεις αναμένεται να δρομολόγησει στην υπόθεση της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας, τον Ιανουάριο του 2018, η κατάθεση του πρώην συντρόφου της.

Ο γιατρός αναμένεται να εμφανιστεί στην πταισματοδίκη Μεσολογγίου την ερχόμενη Δευτέρα για να καταθέσει υπόμνημα - μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Στο εν λόγω υπόμνημα, ο γιατρός, ο οποίος βρέθηκε στην δίνη του κυκλώνα λόγω της ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με την 44χρονη χήρα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, αμφισβητεί πλήρως το περιεχόμενο του πιστοποιητικού που φέρεται ότι είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

Σύμφωνα με αυτό, υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του με βαριές κατηγορίες. Ο ίδιος, όμως, χαρακτηρίζει το περιεχόμενο του «ψευδέστατο» και «ακραία συκοφαντικό».

Παράλληλα, εκφράζει μια σειρά από ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε το έγγραφο και αναπαράχθηκε, ενώ κάνει λόγο για άδικη στοχοποίησή του.

Με βάση τη μηνυτήρια αναφοράπου υπέβαλε ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη στον Άρειο Πάγο το Νοέμβριο του 2019, η Εισαγγελία σχημάτισε στη συνέχεια ποινική δικογραφία για αυταπάγγελτα αδικήματα κατά παντός υπευθύνου.

Η εξέλιξη αυτή κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς αναμένεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο καταθέσεων γύρω από την πολύκροτη υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο γιατρός αναμένεται να ζητήσει να κληθούν ως μάρτυρες συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ενεπλάκησαν σε μια «τρομερή σκευωρία» σε βάρος του.

Μεταξύ αυτών και ο ψαράς , ο οποίος είχε καταθέσει πως είχε δει την άτυχη γυναίκα μαζί με δυο άτομα στην λίμνη Τριχωνίδα, ο αστυνομικός ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την είδε να διαπληκτίζεται με δυο άνδρες κοντά σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Νέα Μάκρη αλλά και ο κυνηγός, ο οποίος φέρεται επίσης να είδε την Λγούδη να μιλάει με τους δολοφόνους της.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις