ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον κορονοϊό - «Προστατεύστε μας»

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον κορονοϊό - «Προστατεύστε μας»
Facebook

Κορονοϊός: Μέσω της σελίδας που υπάρχει στο facebook οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ μιλώντας εξ ονόματος του παιδιού τους προτρέπουν όλους τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια για να νικήσουν και τον κορονοϊό.

Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ που έχει αγκαλιάσει όλη η χώρα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους πάντες για την βοήθεια καλώντας τους συμπολίτες μας να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες, στις οποίες συγκαταλέγεται και ο ίδιος μένοντας στο σπίτι.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεία που θα με κάνει δυνατό. Σ’ αυτη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε κάθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για ακόμα μια φορά. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Είναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθούμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού. Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας».

Δείτε το μήνυμα στη Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Kορονοϊός: ΠΡΟΣΟΧΗ - Έτσι δεν θα κολλήσετε και θα σταματήσει η εξάπλωσή του