ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Δεν βάζουν μυαλό ορισμένοι - Bολτούλα στη λιακάδα σαν να μη... συμβαίνει τίποτα! (pics)

Κορονοϊός: Δεν βάζουν μυαλό ορισμένοι - Bολτούλα στη λιακάδα σαν να μη... συμβαίνει τίποτα! (pics)

Φαίνεται πως οι συστάσεις των ειδικών για τον νέο κορονοϊό και το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας δεν κράτησαν αρκετούς Αθηναίους στα σπίτια τους ή τουλάχιστον μακριά από τους χώρους συνωστισμού.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και, όπως θα δείτε και στην παρακάτω gallery, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αγνόησαν τις εκκλήσεις των ειδικών και αποφάσισαν να απολαύσουν τον ήλιο στις παραλίες σαν να μη... συμβαίνει τίποτα!

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Αυξημένη κίνηση στα διόδια

Την ίδια στιγμή, όπως προκύπτει και από τα επίσημα στοιχεία από τους σταθμούς διοδίων, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η έξοδος των κατοίκων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Από τα διόδια της Ελευσίνας με κατεύθυνση προς Κόρινθο πέρασαν μέχρι χθες τις 3.00 μ.μ. που άρχισαν οι προειδοποιήσεις, 7.778 αυτοκίνητα ενώ την Παρασκευή 13 Μαρτίου είχαν περάσει 22.612 αυτοκίνητα. Αντίστοιχα, από τα διόδια Αφιδνών με κατεύθυνση προς Λαμία πέρασαν 10.938 αυτοκίνητα από 25.788 που είχαν περάσει Παρασκευή 13 του μηνός, ενώ από τα διόδια των Μαλγάρων-Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Αθήνα πέρασαν 5.274 οχήματα από 14.160 την προηγούμενη Παρασκευή.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Νέο «καμπανάκι» από τον πρωθυπουργό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που παρακολουθεί συνεχώς την πορεία εξέλιξης της πανδημίας, είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου δύο μέρες πριν. Στο πρόσφατο διάγγελμά του είχε πει: «Στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους. Κι όμως εδώ διακρίνω, από ορισμένους, έναν αδικαιολόγητο εφησυχασμό. Δεν θα τον ανεχτώ».

Αναρτώντας νέο βίντεο με οδηγίες προς τους πολίτες ο πρωθυπουργός ζητά από όλους να δείξουν ατομική ευθύνη.

«Σπάμε την αλυσίδα μετάδοσης του κορονοϊού. Επιδεικνύουμε ατομική ευθύνη και ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες. Δεν συνωστιζόμαστε. Δεν μετακινούμαστε. Κρατάμε αποστάσεις. Μένουμε στο σπίτι» είναι το μήνυμά του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτοί είναι οι ασθενείς στην Ελλάδα - Πόσοι νοσούν σε κάθε νομό (Χάρτες & πίνακες)

Κορονοϊός στην Ελλάδα - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κοντά στην έσχατη λύση η κυβέρνηση