ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Τραγωδία στην Κοζάνη: Πέθανε η μητέρα του 53χρονου θύματος του φονικού ιού

Κορονοϊός - Τραγωδία στην Κοζάνη: Πέθανε η μητέρα του 53χρονου θύματος του φονικού ιού

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Μία εβδομάδα μετά το θάνατο του γιου της, έφυγε από τη ζωή, η 81χρονη γυναίκα.

Ο 53χρονος ήταν το τέταρτο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή, την Κυριακή 15 Μαρτίου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Χθες (21/03) το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του siera fm, άφησε την τελευταία της πνοή η 81χρονη μητέρα του άτυχου άνδρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και υποστηριζόταν αναπνευστικά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή είναι πολύ πιθανό να γίνει εξέταση στη σορό της για να διαπιστωθεί αν είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος από την Σιάτιστα Κοζάνης ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία. Εργαζόταν ως παρασκευαστής στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου της Καστοριάς.

Χωρίς να έχει διαπιστωθεί ταξιδιωτικό ιστορικό σε ενδημικές περιοχές, ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας όπου μετά από εξέταση οι υπεύθυνοι ήρθαν σε επαφή με τον ΕΟΔΥ.

Ακολούθως, ο ίδιος μετέβη, μαζί με τον αδελφό του, στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο της Κοζάνης για περαιτέρω εξετάσεις κι όταν διαγνώστηκε ότι είναι φορέας του κορονοϊού διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Η υγεία του τα επόμενα 24ωρα παρουσίασε επιπλοκές με συνέπεια να επέλθει την περασμένη Κυριακή το πρωί ο θάνατός του.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Έτοιμο το σχέδιο της κυβέρνησης

Κορονοϊός: Το εφιαλτικό σενάριο για την Ελλάδα – Τι φοβούνται οι επιστήμονες

Σχετικές ειδήσεις