ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε και τραυμάτισε αλλοδαπούς

Μυτιλήνη: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε και τραυμάτισε αλλοδαπούς
IN TIME

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ταυτοποιήσει το άτομο που το απόγευμα της Τετάρτης σε αγροτική τοποθεσία στη Μυτιλήνη, πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο και τραυμάτισε δυο αλλοδαπούς.

Πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Μυτιλήνη, ενώ παράλληλα κατασχέθηκε το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε και δύο φυσίγγια.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Το χρονικό

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά στην περιοχή της Μόριας στη Μυτιλήνη το βράδυ της Τετάρτης (22/4).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί είχαν ως στόχο μετανάστες που είχαν βγει από το ΚΥΤ της Μόριας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι τέσσερις Ιρανοί μετανάστες κατευθύνονταν προς τη Θέρμη όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο ένας τραυματίστηκε από σκάγια στην πλάτη με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία. Ο δεύτερος μετανάστης υπέστη διάστρεμμα, στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτοψία του Newsbomb.gr στην κλινική «Κασταλία» - Κατεπείγουσα έρευνα για κρούσματα

Σχετικές ειδήσεις