Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Συλλήψεις και επιβολή προστίμων στο Φλοίσβο – Ανυπάκουοι οι Αθηναίοι

Newsbomb

Κορονοϊός: Πολλοί ήταν οι Αθηναίοι που και σήμερα, Κυριακή, κατέβηκαν στον Φλοίσβο για την βόλτα τους , ενώ βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ο οποίος θα ανακοινώσει το πλάνο για την σταδιακή άρση των μέτρων  

Στέλνοντας «Μετακίνηση 6», εκατοντάδες Αθηναίοι πήγαν βόλτα στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην παραλιακή, στο ύψος του Φλοίσβου για να πάρουν καθαρό αέρα.

Η κυβέρνηση θα λάβει σοβαρά υπόψιν την συμπεριφορά των πολιτών για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα τα πράγματα, ούτως ώστε να αποφευχθούν λάθη.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι λοιπόν, που δεν έδωσαν σημασία στις προειδοποιήσεις των ειδικών καθώς και στο ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί βρίσκονται σε ισχύ μέχρι και τις 4 Μαΐου.

Λίγα 24ωρα πριν το τέλος, οι Αθηναίοι δείχνουν να είναι ανυπάκουοι, βγαίνοντας για να απολαύσουν τον ήλιο.

Αρκετοί λοιπόν ήταν αυτοί που βγήκαν στην παραλιακή, χωρίς να λαμβάνουν πολύ σοβαρά τις αποστάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, με αποτέλεσμα εκείνοι που δεν είχαν στείλει το απαιτούμενο μήνυμα για την έξοδό τους ή δεν υπάκουαν στα απαραίτητα μέτρα προστασίας, να πληρώσουν το αντίστοιχο πρόστιμο, ενώ παράλληλα έγιναν και αρκετές συλλήψεις.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο από μία παρέα που έδειξε πως δεν συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Πολιτείας. Όπως δήλωσαν στην κάμερα του Newsbomb.gr, τον έναν από την παρέα τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Οι ίδιοι φώναζαν στους αστυνομικούς πως δεν έκαναν κανένα έγκλημα. «Καθόμασταν! Είμαστε όλοι καλά.», είπε ο ένας σε έντονο ύφος. «Τι να κάνουμε όλη μέρα σπίτι.», συμπλήρωσε.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε τις συλλήψεις που κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr στην παραλία του Φλοίσβου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Αυτά είναι τα ποσά που θα λάβουν οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων - Αναλυτικοί πίνακες

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved