ΕΛΛΑΔΑ

Ο Λούλης απαντά για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας: Δεν ήταν σεξιστικό, χαζομάρα η συζήτηση

Ο Λούλης απαντά για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας: Δεν ήταν σεξιστικό, χαζομάρα η συζήτηση

Κορονοϊός: Αποσύρθηκε το σποτ της Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη - Την δική του απάντηση έδωσε ο ηθοποιός

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε πως με τίποτα δεν φαντάστηκε πως θα μπορούσε να είναι σεξιστικό το σενάριο του επίμαχου σποτ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε «ευαίσθητος σχετικά με αυτά τα θέματα» αλλά χαρακτήρισε τις αντιδράσεις «χαζομάρες». Μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί, ανέφερε: «Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτήν την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που το μήνυμα που ήθελε να περάσει το σποτ προκάλεσε άλλες αντιδράσεις από τις επιδιωκόμενες, καλώς κατέβηκε», είπε ο ηθοποιός.

«Με τίποτα δεν πέρασε από το μυαλό μου. Είμαι αρκετά ευαίσθητος σ’ αυτά τα θέματα και ούτε όταν διάβασα το σενάριο δεν πήγε το μυαλό μου.

«Το θεωρώ χαζομάρα όλο αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε. Φυσικά και δεν αναφερόταν σε όλες τις γυναίκες. Το σποτ ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, από τη στιγμή που προκάλεσε αντιδράσεις καλώς κατέβηκε, γιατί δεν ήταν αυτό το θέμα. Η Πολιτική Προστασία έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να με ειδοποιήσει.»

Περίμενα αντιδράσεις γιατί υπάρχει μια «αντιστασιακή τάση» λες και ο ιός είναι επιβαλλόμενος από τον Σόρος και τους Μασόνους».

Σχετικά με το θέμα της αστυνομικής παρέμβασης για τον συνωστισμό στις πλατείες ο ηθοποιός είπε πως δεν του αρέσει η βία αλλά όχι και να «νιώθω ηλίθιος που μένω κλεισμένος στο σπίτι και κάποιοι να μου λένε πως όλη αυτή η περίοδος ήταν τζάμπα».

Δείτε το βίντεο:

Μετά τις αντιδράσεις αυτές, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αντέδρασε άμεσα, ανακοινώνοντας ότι το εν λόγω σποτ αποσύρεται.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, «δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς για συγκεντρώσεις σε πλατείες: «Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις πολιτικές ή ιδεολογικές»

Σχετικές ειδήσεις