Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση της 34χρονης - Τι αποκάλυψε για την «μαυροφορεμένη»

Newsbomb

Επίθεση στην Καλλιθέα: Χωρίς να πει κάτι καινούργιο από όσα είχε πει προφορικά όσες φορές την είχαν δει οι αστυνομικοί, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η γραπτή κατάθεση της 34χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, στην Καλλιθέα.

Δυο γυναίκες αστυνομικοί μαζί με έναν άνδρα πήγαν το μεσημέρι στο νοσοκομείο και αρχικά ζήτησαν από τη γυναίκα με ηρεμία να τους περιγράψει ό,τι θυμάται από τη στιγμή της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου, η 34χρονη ανέφερε:

«....Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Κοιτούσα χαμηλά και ένιωσα τη παρουσία της από τη σκάλα που πάει στο υπόγειο. Φορούσε μάλλον σκουφί μαύρο, μαύρη προστατευτική μάσκα ήταν ψηλή στο ύψος μου και αδύνατη».

Η 34χρονη είπε στους αστυνομικούς τι ακολούθησε από τη στιγμή που η δράστις έριξε πάνω της το επικίνδυνο καυστικό υγρό.

«Μου έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού μια φορά σε όλο το πρόσωπο μου και εξαφανίστηκε. Έτρεξα δίπλα στο φαρμακείο και φώναζα καίγομαι κάτι μου έριξαν. Έπλυνα λίγο το πρόσωπο μου και έβγαλα κάποια ρούχα που είχαν ποτίσει από το υγρό»

Το κλιμάκιο των αστυνομικών την ρώτησε πολλές φορές αν πάει κάπου το μυαλό της για ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από την επίθεση, όμως η 34χρονη επανέλαβε ότι όσο και αν έχει σκεφτεί δεν μπορεί να καταλάβει ποιο μπορεί να είναι αυτό το πρόσωπο.

«...Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να μου κάνει τόσο κακό. Ούτε με είχαν απειλήσει ούτε είχα διάφορες με κανέναν».

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει με μεγάλη προσοχή όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της, από κάμερες ασφαλείας όχι μόνο κοντά στο κτίριο που εργάζεται το θύμα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.

Η... διαδρομή της καυστικής ουσίας

Όπως τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται αυτή την ώρα στο πώς μπόρεσε η δράστις να προμηθευτεί αυτή την καυστική ουσία, η οποία δεν πωλείται στο εμπόριο.

«Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να "ρίξει φως" στην υπόθεση», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Για την 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι μίλησε το πρωί της Τρίτης (26/05) στον ΑΝΤ1, μία από τις φίλες της άτυχης κοπέλας.

Η γυναίκα, υπήρξε ένα από τα τελευταία άτομα με τα οποία αντάλλαξε μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων η 34χρονη, πριν δεχθεί την επίθεση που την έστειλε στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η Αστυνομία στην προσπάθειά της να συλλέξει πληροφορίες για το περιβάλλον του θύματος, την κάλεσε ήδη για κατάθεση.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του δικηγόρου της 34χρονης στο Newsbomb.gr

Σύμφωνα με τη φίλη της 34χρονης, δεν της είχε πει ποτέ ότι κινδυνεύει η ζωή της, ούτε είχε δεχθεί απειλές από κάποιο πρόσωπο.

«Είναι το καλύτερο παιδί. Περιμένω να γίνει καλύτερα για να πάω να την δω» πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved