BOMBER

Κορονοϊός: Σταματήστε τώρα την αθρόα προσέλευση τουριστών - Ξέφυγε η κατάσταση

Κορονοϊός: Σταματήστε τώρα την αθρόα προσέλευση τουριστών - Ξέφυγε η κατάσταση

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΤα τελευταία επίσημα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας είναι τρομακτικά: 52 κρούσματα μέσα σε μια ημέρα και 97 κρούσματα σε 4 ημέρες - Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει ενώ ο κίνδυνος να ζήσουμε δεύτερο κύμα πανδημίας και να τινάξουμε στον αέρα όλη την προσπάθεια της καραντίνας είναι πλέον ορατός - Έστω και τώρα η κυβέρνηση να πάρει μέτρα και να προστατέψει τον πληθυσμό

Η ελληνική πολιτεία οφείλει έστω και τώρα να σταματήσει την αθρόα προσέλευση τουριστών από το εξωτερικό προτού η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη. Οι επίσημοι αριθμοί δείχνουν ότι ο εφησυχασμός και το κυνήγι του τουρισμού για το ΑΕΠ θα οδηγήσει σε απίστευτη τραγωδία.

Τα τελευταία επίσημα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας είναι τρομακτικά. 52 κρούσματα μέσα σε μια ημέρα και 97 κρούσματα σε 4 ημέρες.

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει το κράτος ότι η κατάσταση έχει σχεδόν ξεφύγει;

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιληφθούμε ότι δεν γίνεται να μπαίνει στην ίδια ζυγαριά η ανθρώπινη ζωή με το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν;

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι απολύτως βέβαιον ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας θα έρθει πολύ νωρίτερα από το φθινόπωρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά από τα κρούσματα έχουν ως αρχικούς ξενιστές ανθρώπους που ήρθαν από το εξωτερικό.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται πλήρως η αρθρογραφία και οι ανησυχίες που εξέφρασε το Newsbomb.gr για το απότομο και καθολικό άνοιγμα του τουρισμού.

O συνωστισμός που παρατηρείται σε αρκετά νησιά με πριβέ πάρτι δίπλα στη θάλασσα, αλλά και οι τουρίστες συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ και βάζουν σε δεύτερες σκέψεις την κυβέρνηση που αποφάσισε σε πρώτη φάση να επαναφέρει την καθημερινή ενημέρωση για τον covid 19, αφού βλέπει ότι υπάρχει μια αδικαιολόγητη χαλάρωση των μέτρων περιορισμού.

Δυστυχώς το Newsbomb.gr είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή τους κινδύνους για ένα δεύτερο κύμα πανδημίας μέσα στο καλοκαίρι, αλλά κανείς από την πολιτεία δεν φαίνεται να ακούει τίποτα.

Είναι μαθηματικά βέβαιο πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τον άλλο μήνα τα πράγματα θα είναι μη αναστρέψιμα και θα πρέπει να επιβληθούν σκληρά lockdown προκειμένου να περιοριστεί το κακό…

Οδηγούμαστε σε τραγωδία και αυτό πρέπει να το αντιληφθεί άμεσα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έχει υπερτονίσει ότι «πάνω από όλα είναι οι ανθρώπινες ζωές».

Η αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες είναι ανησυχητική και θέτει ξανά σε συναγερμό την πολιτική προστασία, αλλά και τον ΕΟΔΥ ο οποίος προέβη και σε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το https://covid19.gov.gr/ το τελευταίο 24ωρο έχουν καταγραφεί 52 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στην χώρα μας σε 3.049.

Από την τελευταία ενημέρωση, την περασμένη Πέμπτη (04/06) μέχρι σήμερα δηλαδή, έχουν καταγραφεί 97 νέα κρούσματα.

Πηγή: https://covid19.gov.gr/

Η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων έχει προκαλέσει ανησυχία στις αρμόδιες Αρχές, με την κυβέρνηση να αποφασίζει την άμεση επαναφορά της καθημερινής ενημέρωσης για την εξάπλωση του ιού στη χώρα μας.

Δείτε εδώ την πορεία του ιού

2-3.jpg
https://covid19.gov.gr/