ΕΛΛΑΔΑ

Στη Σύρο η υπερπολυτελής θαλαμηγός δισεκατομμυριούχου - Εντυπωσιακές εικόνες

Στη Σύρο η υπερπολυτελής θαλαμηγός δισεκατομμυριούχου - Εντυπωσιακές εικόνες
cyclades24.gr

Η θαλαμηγός Forever One που ανήκει στον ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης εταιρείας εμφιάλωσης αναψυκτικών και της Coca Cola στην Λατινική Αμερική βρέθηκε για άλλη μια χρονιά στα νερά της Σύρου.

Για τον δισεκατομμυριούχο Μεξικανό Bruce Grossman, η χλιδάτη θαλαμηγός “Forever One”, που βρίσκεται αγκυροβολημένη στην Σύρο και κλέβει τα βλέμματα, είναι σαν ένα μεγάλο διαμέρισμα, που μπορείς να το μετακινήσεις όπου θέλεις.

Ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος Bruce Grossman βρίσκεται στο νησί της Σύρου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Elsa σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr.

Η περιουσία του γνωστού δισεκατομμυριούχου υπολογίζεται σε 1,5 δις. δολάρια. Να σημειωθεί ότι η θαλαμηγός και το πλήρωμά της πέρασαν το lockdown, λόγω πανδημίας, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, ενώ το ζευγάρι ήταν πάνω στη θαλαμηγό, στις αρχές Ιουλίου, όταν αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία Arca Continental, της οποίας είναι μεγαλομέτοχος ο γεννημένος το 1947 Μπρους Γκρόσμαν, θεωρείται η 2η μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης αναψυκτικών της Coca-Cola στην Λατινική Αμερική και 3η στον κόσμο.

To “Forever One” ναυπηγήθηκε το 2014 και κόστισε στον ιδιοκτήτη του 40 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 34.000.000 ευρώ! Λέγεται πως οι σχεδιαστές επισκέφτηκαν τις κατοικίες του Λατινοαμερικάνου κροίσου στην Μαδρίτη, το Τέξας, το Μοντερέι και το Τάμπικο του Μεξικού, ώστε να δουν τον τρόπο που ζουν, ντύνονται και διασκεδάζουν οι Grossman, για να διαμορφώσουν ανάλογα και το πλωτό τους σπίτι.

Το πολυτελές σούπερ γιοτ, μήκους 55 μέτρων, όσο μισό γήπεδο ποδοσφαίρου και πλάτους 11 μέτρων, όσο μια τριώροφη κατοικία, μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ επισκέπτες σε τέσσερις πολυτελείς καμπίνες, καθώς και 14 μέλη πληρώματος.

Στον εξωτερικό διάκοσμό της ξεχωρίζει το κόκκινο χρώμα, που παραπέμπει στην The Coca-Cola Company, τα προϊόντα της οποίας o Grossman παράγει, εμφιαλώνει, διανέμει και πουλάει στο Μεξικό και άλλες περιοχές της Αμερικής, αποκομίζοντας κέρδη πολλών εκατομμυρίων.

Δείτε φωτογραφίες της θαλαμηγού:

Πηγή: Cyclades24.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ώρες αγωνίας για την Έρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα με σκάφος