Εφιάλτης για 33χρονο στο Γκάζι: Τον παραμόρφωσαν από το ξύλο για ένα κινητό

Newsbomb

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου ο 33χρονος, δείχνει τα συντριπτικά χτυπήματα που δέχτηκε από άγνωστο άνδρα ο οποίος τον ξυλοκόπησε για να του αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο.

Το 33χρονο θύμα έδειξε σε εκπομπή του Mega το παραμορφωμένο από τις μπουνιές και τις κλωτσιές που δέχτηκε πρόσωπό του. Ο 33χρονος που μεταξύ άλλων, φέρει κάταγμα στη γνάθο, κακώσεις στο κρανίο, θρυμματισμένα οστά προσώπου, σπασμένα δόντια και σπασμένο χέρι, είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Ο νεαρός άνδρας γυρνώντας από νυχτερινή έξοδο στο Γκάζι, αποχαιρέτησε τους φίλους του και βγήκε σε κεντρικό δρόμο για να πάρει ένα ταξί. Κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος, τον κατέγραψε να διασχίζει το δρόμο και να πηγαίνει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ο 33χρονος έβγαλε το κινητό του για να καλέσει ταξί. Εκείνη τη στιγμή ο άγνωστος δράστης, πέρασε με το μηχανάκι από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Είδε τον 33χρονο, σταμάτησε και χωρίς να σβήσει τη μηχανή κατευθύνθηκε προς το μέρος του και άρχισε να τον ξυλοκοπάει με μπουνιές και κλωτσιές για να του πάρει το κινητό.

Αυτόπτης μάρτυρας που εκείνη τη στιγμή ξεπάρκαρε το αυτοκίνητό του, έκανε επιτόπου αναστροφή και πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα προσπάθησε να κυνηγήσει τον δράστη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον πιάσει.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, ο 33χρονος μόλις έχει καταφέρει να σηκωθεί στα πόδια του. Μετά την άγρια επίθεση, φαίνεται εδώ να παραπατάει αποπροσανατολισμένος, με διάσειση όπως διέγνωσαν οι γιατροί.

Δύο μέρες μετά την σφοδρότατη επίθεση, βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ και οι συγγενείς του κάνουν έκκληση για να βρεθεί ο επικίνδυνος δράστης που τον ξυλοκόπησε για ένα κινητό τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Οργιάζει» στην Αττική! Στην πρωτεύουσα τα 195 από τα 354 νέα κρούσματα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved