ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Ρόδος: «Χάος» στο αεροδρόμιο - Απίστευτες εικόνες συνωστισμού

Κορονοϊός Ρόδος: «Χάος» στο αεροδρόμιο  - Απίστευτες εικόνες συνωστισμού

Κορονοϊός - Όλες οι εξελίξεις: Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν απίστευτες εικόνες συνοστισμού στο αεροδρόμιο της Ρόδου, οι οποίες έχουν προκαλέσει μεγάλη ανυσηχία.

Το «χάος» επικράτησε σήμερα Σάββατο στο αεροδρόμιο της Ρόδου, με φωτογραφίες και βίντεο επιβατών που προσπαθούσαν να φύγουν από το νησί να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Οι εικόνες αυτές δημοσιεύτηκαν στην βρετανική εφημερίδα SUN αλλά και στη Daily Mail.

Σύμφωνα με έναν επιβάτη, ο συνωστισμός δημιουργήθηκε όταν ανακοινώθηκε η αναχώρηση πέντε πτήσεων, την ίδια ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρόδος είχε χθες το απόλυτο ρεκόρ αφίξεων, καθώς η τουριστική περίοδος έχει παραταθεί λόγω covid-19.

Μαρτυρίες στη The Sun αναφέρουν πως για πολύ ώρα πολλοί επιβάτες περίμεναν στις ουρές σε ζεστές θερμοκρασίες χωρίς παράθυρα και κλιματισμό. Μάλιστα δημιουργήθηκε και ένταση καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη προσωπικού.

Η Λόρεν Ραμμέλ, μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Four Of Diamonds της Βρετανίας, έγραψε στο Twitter: «Δεν έχω πραγματικά λόγια για τις αποψινές σκηνές στο αεροδρόμιο της Ρόδου».

Επιλέο ακόμη ένας επιβάτης σχολίασε: «Το απόλυτο χάος στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Καυγάδες και τσακωμοί».

«Κανείς δεν ξέρει πού να πάει ή τι να κάνει. Κανείς από το προσωπικό, κανένας έλεγχος», λέει ένας άλλος επιβάτης στο Twitter.

Ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «Χάος στο αεροδρόμιο της Ρόδου, 5 πτήσεις φεύγουν την ίδια ώρα και όλοι λένε να πάμε στην πύλη την ίδια ώρα, ενώ επικρατεί τρομερή ζέστη. Δεν υπάρχει προσωπικό ή ανακοινώσεις για να ενημερώσουν τον κόσμο τι πρέπει να κάνει ή πού να πάει, όλες οι πτήσεις καθυστέρησαν εξαιτίας της κακής εξυπηρέτησης».

Ένας άλλος επιβάτης πρόσθεσε: «Θα είναι θαύμα αν κανείς δεν τραυματιστεί στις χιλιάδες ουρές».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Τότε θα γίνει το γενικό lockdown στην Ελλάδα