ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία ασθενή με κορονοϊό: Πήγα με συμπτώματα στο νοσοκομείο και με έστειλαν σπίτι

Συγκλονιστική μαρτυρία ασθενή με κορονοϊό: Πήγα με συμπτώματα στο νοσοκομείο και με έστειλαν σπίτι

Συγκλονίζει η προσωπική μαρτυρία ασθενή που περιέγραψε την προσωπική του μαρτυρία

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του με κορονοϊό που περιέγραψε μιλώντας σε εκπομπή του Mega.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 14 ημέρες όταν εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα. Έκανε το τεστ κορονοϊού βγήκε θετικό και πριν από 4 ημέρες έκανε κάποιες αιμοπτύσεις, πήγε στο ΑΧΕΠΑ και οι ιθύνοντες τον έστειλαν σπίτι.

Όπως εξομολογείται όντας πλέον πολύ καλύτερα στην υγεία του, είχε κάνει κάποιες αιμοπτύσεις και εφόσον επικοινώνησε με τον προσωπικό του ιατρό του συνέστησε επιτακτικά να πάει αμέσως στο ΑΧΕΠΑ για ακτινογραφίες.

«Περίμενα 9 ώρες και όχι μόνο εγώ, 15 άτομα μας έβαλαν σε ένα αμφιθέατρο. Μία ήταν 83 χρονών γυναίκα. Μείναμε 9 ώρες νηστικοί, λιποθύμησαν 2 άνθρωποι τους πήρανε, στις 20:00 είπα θα φύγω. Κι όταν τους είπα ότι θα φύγω, σήκωσαν τους ώμους», ανέφερε.

Επιπλέον, όπως τόνισε, ενώ αρχικά του είχε δοθεί οδηγία μετά από 14 ημέρες να κάνει τεστ κορονοϊού για να βεβαιωθεί ότι πέρασε η νόσος, πλέον του συνέστισαν, αν δεν έχει συμπτώματα να επιστρέψει χωρίς αρνητικό τεστ πίσω στην καθημερινότητά του.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε για την ταλαιπωρία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης αλλά και τις εικόνες που αντίκρισε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποιο lockdown; Όλη η Ελλάδα στους δρόμους - Έρχονται νέα μέτρα μετά τα 8,6 εκατ. SMS στο 13033