ΕΛΛΑΔΑ

Διασωληνωμένος ο υποδιοικητής του Θριάσιου: Είχε εμβολιαστεί - Τι αναφέρει το υπουργείο Υγείας

Διασωληνωμένος ο υποδιοικητής του Θριάσιου: Είχε εμβολιαστεί - Τι αναφέρει το υπουργείο Υγείας

Το υπουργείο Υγείας διευκρινίζει πως ο αναπληρωτής διοικητής εμβολιάστηκε και εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες

Διασωληνωμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, νοσηλεύεται ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου. Εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού την προηγούμενη Τετάρτη, ενώ στο τεστ που υποβλήθηκε για κορονοϊό βγήκε αρνητικός. Σημειώνεται ότι ο 54χρονος δεν είχε ούτε συμπτώματα όπως δύσπνοια, πυρετός και βήχας, ενώ δεν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

Τις επόμενες δυο ημέρες κατάσταση της υγείας του 54χρονου επιδεινώθηκε, ενώ διαγνώστηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια, που είχε ως αποτέλεσμα η επιβεβλημένη διασωλήνωσή του.

Τόσο η λοίμωξη όσο και η νοσηλεία του 54χρονου προκάλεσαν την αντίδραση των αρνητών του εμβολίου με το υπουργείο Υγείας να επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία για συσχέτιση τον εμβολιασμό στον οποίο είχε υποβληθεί την περασμένη Κυριακή.

Παράλληλα, το υπουργείο Υγείας διευκρινίζει πως ο αναπληρωτής διοικητής εμβολιάστηκε και εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όσα πρέπει να ξέρετε για το μεταλλαγμένο στέλεχος που εμφανίστηκε και στην Ελλάδα