ΕΛΛΑΔΑ

Σήφης Βαλυράκης: Θρίλερ με το θάνατό του! Έγκλημα καταγγέλλει η γυναίκα του

Σήφης Βαλυράκης: Θρίλερ με το θάνατό του! Έγκλημα καταγγέλλει η γυναίκα του

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένεια του 78χρονου Σήφη Βαλυράκη, που βρέθηκε νεκρός στον Ευβοϊκό κοντά στην περιοχή της Ερέτριας την Κυριακή, υπάρχει εμπλοκή κι άλλου σκάφους που έπλεε στα ίδια νερά τις επίμαχες ώρες.

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένειά του, αλλά και μαρτυρίες, φαίνεται πως ο 78χρονος πριν καταλήξει στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο, είχε δεχθεί παρενόχληση από άλλο σκάφος ενώ ήταν εντός του δικού του φουσκωτού, με αποτέλεσμα πιθανότατα να προέκυψε κυματισμός που οδήγησε στην πτώση του στο νερό όπου και επήλθε το μοιραίο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την εμπλοκή και άλλου σκάφους στην υπόθεση, έχει καταγγείλει με επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, η σύζυγος του εκλιπόντος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη. Η γνωστή ζωγράφος μεταξύ άλλων αναγράφει στην επιστολή της πως «οι άνθρωποι στην μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για εμπλοκή αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

«Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη», υπογραμμίζει σε άλλο σημείο της επιστολής. Αξίζει να σημειωθεί πως φέρονται όντως να υπάρχουν πληροφορίες και μαρτυρίες για παρουσία σκάφους κοντά στο φουσκωτό του πρώην υπουργού, ο οποίος θυμίζουμε πως βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο «Νησί των Ονείρων» στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Η αιτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και κακώσεις στην πλάγια αριστερή του λαιμού, το πιθανότερο από την προπέλα του πλοίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cnn Greece, o ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας αναφέρει επίσης στο πόρισμά του ότι συνεπακόλουθο ήταν ο πνιγμός, ενώ δεν διαπίστωσε να είχε υποστεί νωρίτερα έμφραγμα.

Όπως όλα δείχνουν, ίσως κάποιο λιποθυμικό επεισόδιο να έφερε την πτώση στο νερό του πρώην υπουργού και η προπέλα να του προκάλεσε κακώσεις στο κεφάλι και στο λαιμό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: 3 κρούσματα της μετάλλαξης στη Βόρεια Ελλάδα - Φόβοι για πολύ περισσότερα