ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Απίστευτο περιστατικό - Πήγε για σύμφωνο συμβίωσης και βρέθηκε με…τρεις γάμους (vid)

Αχαΐα: Απίστευτο περιστατικό - Πήγε για σύμφωνο συμβίωσης και βρέθηκε με…τρεις γάμους (vid)

Μία απίστευτη ιστορία διηγήθηκε μία γυναίκα στην Αχαΐα στην εκπομπή του Γιώργου Παπάδακη. 

Η κυρία Αργυρώ Κόττα βγήκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ανέφερε πως πήγε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της. Όταν όμως προχώρησε για τις νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, τότε της είπαν πως ήταν παντρεμένη με δύο Ινδούς!

Η κυρία Αργυρώ Κόττα βγήκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη και διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία αλλά και την ταλαιπωρία που υπέστη.

«Με είχαν δηλώσει τρίγαμη και θα πήγαινα για τέταρτο γάμο», καταγγέλλει η Αργυρώ Κοττά για να συνεχίσει: «Είχα κάνει έναν γάμο το 2008 και το διαζύγιό μου βγήκε πριν από 8-9 μήνες, αλλά μέσα στην οικογενειακή μου κατάσταση αναγραφόταν ο πρώην σύζυγός μου».

Και πρόσθεσε: «Απορώ πως προέκυψαν αυτοί οι δύο γάμοι με τους Ινδούς! Μάλιστα, ο δεύτερος μου γάμος με τον Ινδό ακυρώθηκε επειδή ήμουν παντρεμένη με τον πρώτο. Παρόλα αυτά δεν βρήκαν τον πρώτο μου θρησκευτικό γάμο. Με πάντρεψαν με τους Ινδούς όσο ήμουν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο μου σύζυγο».

Η καταγγέλουσα πλέον δίνει αγώνα για να ακυρωθούν οι γάμοι προκειμένου να προχωρήσει το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, αλλά και για να αποκατασταθεί η υπόληψή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η τάση για τον υπόλοιπο Φεβρουάριο μετά την «Μήδεια»