Συζήτηση στο διαδίκτυο με θέμα: Γονείς σημαίνει Συνεπιμέλεια

Newsbomb

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 6:00 το απόγευμα - Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο webinar με θέμα: "Γονείς σημαίνει ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ".

Το webinar στοχεύει στην ανάδειξη του φαινομένου της γονικής αποξένωσης, ως απόρροια της αποκλειστικής επιμέλειας, μέσα από τις εισηγήσεις εξειδικευμένων επιστημόνων και τις βιωμένες εμπειρίες γονέων.

Τέσσερις (4) επιστήμονες και πέντε (5) γονείς -ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ- συστήνουν την κοινή φυσική επιμέλεια, με ισόχρονη παρουσία των γονέων στην ζωή των ανηλίκων, με εναλλασσόμενη κατοικία, ως το ιδανικό και ταυτόχρονα λειτουργικό πρότυπο ανατροφής υγιών και ευτυχισμένων παιδιών.

Προσκεκλημένοι ομιλητές:

Μαριέττα Κόντου, Δρ Κοινωνικής Ψυχολογίας, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια
Δημήτρης Κωνσταντίνου, Δικηγόρος Αθηνών
Εύη Κολλιαδήμα, Κοινωνική λειτουργός, Ψυχοθεραπεύτρια
Ελένη Γιασεμίδου, Εκπρόσωπος της ομάδας "Γονική Αποξένωση - Κύπρος".

Την συζήτηση - εις την οποία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ - συντονίζει η Ευγενία Παπαδοπούλου, Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή - Συστημική Θεραπεύτρια.

Επιστήμονες και γονείς, ως "κρίκοι της ίδιας αλυσίδας" περιφρουρούν το δικαίωμα των παιδιών στην από κοινού κι εξίσου ανατροφή από τους δύο γονείς τους.

Ο επιστημονικά κι ερευνητικά τεκμηριωμένος λόγος ενώνεται με τις "καταθέσεις ψυχής" των γονέων με έναν και μόνο σκοπό: την προστασία της συναισθηματικής και ψυχοκοινωνικής υγείας των παιδιών μας.

Διαβάστε επίσης:

Άρθρο του Εφέτη Παναγιώτη Κατσικερού για την συνεπιμέλεια και την γονεϊκή αποξένωση

Διαβάστε επίσης το Α΄μέρος του άρθρου του κύριου Εφέτη:

Η συνεπιμέλεια και η γονεϊκή αποξένωση

Διαβάστε επίσης:

Τσιάρας για συνεπιμέλεια: Η καινοτομία του νομοσχεδίου προς το συμφέρον των παιδιών

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved