Εξέλιξη - «βόμβα»: Μετά τον Λιγνάδη και δεύτερος ηθοποιός στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα

Newsbomb

Τα στοιχεία και τις καταγγελίες που έχει στη διάθεσή του το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για σεξουαλικές παρενοxλήσεις, λεκτικές κακοποιήσεις, εργασιακό εκφοβισμό και ανάρμοστη συμπεριφορά τέθηκαν υπ' όψιν της Εισαγγελίας από τον ο πρόεδρος του σωματείου, Σπύρο Μπιμπίλα.

Δεν αποκλείεται κάποιες από τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα με πρωταγωνιστές προβεβλημένους ηθοποιούς και καλλιτέχνες να δρομολογήσουν εξελίξεις στο δικαστικό πεδίο, με τους πρωταγωνιστές τους να συναντιούνται μελλοντικά στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπιμπίλας, που κλήθηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό να εισφέρει τα στοιχεία για σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου που έχουν συλλεχθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου που διενεργείται εντός του ΣΕΗ, παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για περισσότερη από μία ώρα.

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου ο κ.Μπιμπίλας αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το περιεχόμενο της κατάθεσης του, λέγοντας μόνο πως «άρχισε η διαδικασία, επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη». Επισήμανε πως δεν προτίθεται να προβεί σε καμία δήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν επιθυμεί να ερωτηθεί για "το τι έφερα και τι δεν έφερα", σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι θα προσκομίσει πριν μιλήσει ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πολύ γνωστό ηθοποιό για τον οποίο υπάρχουν βαρύτατες κατηγορίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» για lockdown: Πιθανή η παράταση στην Αττική – Πόσο θα διαρκέσει

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved