ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown - Χαρδαλιάς: Tι θα ισχύει για το ΚΤΕΟ και τους γάμους

Lockdown - Χαρδαλιάς: Tι θα ισχύει για το ΚΤΕΟ και τους γάμους
Pixabay

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςOι διευκρινήσεις που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο κ. Χαρδαλιάς χτύπησε καμπανάκι για ιδιαίτερη αύξηση του ιικού φορτίου σε κάποιες περιοχές, ενώ σχολίασε και τον ισχυρό σεισμό των 6 Ρίχτερ στην Λάρισα, τονίζοντας πως «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην περιοχή και είμαστε σε διαδικασία μελέτης ειδικού πλαισίου με έμβαση στα ζητήματα δημόσιας υγείας αντιλαμβανόμενοι όμως τις ιδιαίτερες περιστάσεις και ανάγκες που θα ανακοινώσουμε από Δευτέρα», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Τι ισχύει για ΚΤΕΟ και γάμους

Αναφορικά με τα μείζονα ζητήματα που αφορούν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, όπως είναι τα ΚΤΕΟ και οι γάμοι, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, υπογράμμισε πως για μετάβαση σε ΚΤΕΟ δεν ισχύουν οι περιορισμοί για τον κωδικό 2 (μετακίνηση εντός οικείου δήμου ή σε 2 χλμ) και απαιτείται SMS με κωδικό 2 ή έντυπη βεβαίωση και αποδεικτικό ραντεβού με ΚΤΕΟ.

Την ίδια ώρα, σχετικά με την τέλεση γάμων, επεσήμανε ότι θα επιτρέπεται αλλά με την παρουσία αυστηρά έως 9 ατόμων συμπεριλαμβανομένου του θρησκευτικού ή πολιτικού λειτουργού και των βοηθών του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο: Λύθηκε ο «γρίφος» του κωδικού 4