ΕΛΛΑΔΑ

25η Μαρτίου - To μήνυμα της σοπράνο, Αναστασίας Ζαννή: «Η Ελλάδα συνεχίζει να εμπνέει όλο τον κόσμο»

25η Μαρτίου - To μήνυμα της σοπράνο, Αναστασίας Ζαννή: «Η Ελλάδα συνεχίζει να εμπνέει όλο τον κόσμο»
IN TIME

25η Μαρτίου – Όλες οι ειδήσεις: Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση γιορτάζει η Αθήνα που έχει «ντυθεί» με το εθνικό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία.

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και με την Ελληνίδα σοπράνο Αναστασία Ζαννή να ερμηνεύει τον εθνικό ύμνο πραγματοποιήθηκε σήμερα, ημέρα της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την κήρυξη της ελληνικής Επανάστασης, η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε τους παριστάμενους και είχε σύντομη συνομιλία με την Αναστασία Ζαννή.

Η διεθνούς φήμης, Ελληνίδα σοπράνο, μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, εκφράζοντας το δικό της μήνυμα για την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

«Είμαι πολύ συγκινημένη, είμαι στην πατρίδα μου, τραγούδησα τον Εθνικό Ύμνο μια ιστορική μέρα και συμμετέχω σε μια μέρα που είμαστε όλοι οι Έλληνες πολύ ενωμένοι και φυσικά οι Έλληνες της ομογένειας. Όλα αυτά τα χρόνια που ήμουνα στην Αμερική και ειδικά στη Νέα Υόρκη, η εμπειρία από την παρέλαση εκεί την 25η Μαρτίου ήταν κάτι που το ζούσαμε όλοι με δάκρυα στα μάτια. Σήμερα που είμαι εδώ θέλω να πω ότι η Ελλάδα συνεχίζει να εμπνέει όλο τον κόσμο. Δέχτηκα τόσα μηνύματα από φορείς της ομογένειας, από πρέσβεις από διάφορες χώρες που έχω ταξιδέψει και είναι όλοι με δάκρυα στα μάτια, τόνισε η κυρία Ζαννή μιλώντας στην ΕΡΤ.

Δείτε την Αναστασία Ζαννή να ψέλνει τον Εθνικό Ύμνο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλοπή θυρίδων στο Χαλάνδρι: Η κοσμική ζωή του Βασίλη Γκουρούση και το άγχος που τον πρόδωσε