ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορονοϊό ο γιατρός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιτουρίδης

Κώστας Τσιτουρίδης

Ο γιατρός και πρώην δημοτικός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη, Κώστας Τσιτουρίδης, είχε προσβληθεί από κορονοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ

Έχασε την μάχη με τον κορονοϊό ο γιατρός Κώστας Τσιτουρίδης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο ΑΧΕΠΑ.

Ο Κώστας Τσιτουρίδης, ο οποίος ήταν διευθυντής του ακτινολογικού του νοσοκομείου “Αγ. Παύλος”, είχε διατελέσει διοικητής του Γ.Ν.Θ.”Γεώργιος Γεννηματάς” αλλά και διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης.

Ο Κώστας Τσιτουρίδης διετέλεσε, επίσης, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό της Χρύσας Αράπογλου το 2006-2010, ενώ υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σπύρο Βούγια στις τελευταίες εκλογές.

Εκτός από πλούσιο επιστημονικό και επαγγελματικό έργο είχε να επιδείξει και σπουδαία κοινωνική προσφορά.

Γεννήθηκε το 1958 στο Κιλκίς. Σπούδασε Ιατρική στη Ρώμη και πήρε ειδικότητα Ακτινοδιαγνώστη στο Ακτινολογικό εργαστήριο του Α.Π.Θ., στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Έκανε Διδακτορική Διατριβή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Γνώριζε δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά, και ήταν παντρεμένος ενώ είχε αποκτήσει και μια κόρη

Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης Δημήτρης Τσαλικάκης ανέφερε σε μήνυμά του:

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κωνσταντίνου Τσιτουρίδη για την απώλειά του.

Ο εκλιπών διετέλεσε Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης από τον Αύγουστο 2011 μέχρι τον Οκτώβριο 2012 και έκτοτε υπηρετούσε ως Διευθυντής του Ακτινολογικού Εργαστηρίου στο Γ.Ν.Θ. «Άγιος Παύλος»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: H κυβέρνηση εισηγείται να ανοίξουν και οι τρεις τάξεις του Λυκείου