ΕΛΛΑΔΑ

Κυπαρισσία: Απολογείται ο 72χρονος για το φόνο του άτυχου Κώστα – Σοκάρει το βίντεο με τη δολοφονία

Δολοφονία Κυπαρισσία

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 72χρονος που σκότωσε τον άτυχο 39χρονο μέσα σε κατάστημα στην Κυπαρισσία με το βίντεο της στιγμής της δολοφονίας να προκαλεί σοκ.

Ο 72χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε και χθες, Πέμπτη, στα δικαστήρια παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο.

Ο 72χρονος που σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία αναμένεται στα δικαστήρια Κυπαρισσίας στις 12 το μεσημέρι.

Σε βάρος του 72χρονου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 72χρονος εμφανίστηκε αμετανόητος ενώπιον του εισαγγελέα υποστηρίζοντας ότι «ήταν θέμα τιμής» τα όσα έκανε λέγοντας ότι η όλη διαφορά αφορούσε λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Σοκαριστικό το βίντεο με τη στιγμή της δολοφονίας

Σοκ προκαλεί, εντωμεταξύ, το βίντεο - ντοκουμέντο με την εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου μέσα σε κατάστημα στην Κυπαρισσία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το Mega, o 72χρονος χωρίς να πει έστω και μια κουβέντα κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρίσκονταν ο άτυχος Κώστας.

Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο AstraZeneca: Ημέρα ανακοινώσεων για την Ελλάδα - Θα αλλάξει η στρατηγική εμβολιασμού ή όχι;