ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Ήταν θέμα τιμής» - Σκότωσε τον 39χρονο Κώστα για 143 ευρώ!

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Ήταν θέμα τιμής» - Σκότωσε τον 39χρονο Κώστα για 143 ευρώ!

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 39χρονου στην Κυπαρισσία ζήτησε από τον Εισαγγελέα να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή!

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε από τον εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 72χρονος, που σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία.

Ο 72χρονος μάλιστα παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και πλέον αύριο στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας παράλληλα ότι «ήταν θέμα τιμής» και διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Καρέ – καρέ η στιγμή του φονικού με θύμα τον άτυχο Κώστα

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τις κινήσεις του 72χρονου πριν και μετά τον πυροβολισμό με στόχο τον άτυχο 39χρονο.

Στο βίντεο φαίνεται ο 72χρονος να μπαίνει στο κατάστημα όπου πυροβόλησε τον άτυχο Κώστα και στη συνέχεια να βγαίνει από αυτό.

Για κάποια δευτερόλεπτα, μάλιστα, ο 72χρονος φαίνεται να περπατάει «πάνω-κάτω» έξω από το κατάστημα μέχρι τελικά να αποχωρήσει.

Αυτόπτης μάρτυρας: Έτσι σκότωσε τον Κώστα

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε μέσα στο κατάστημα περιέγραψε τη λογομαχία μεταξύ του θύματος και του δράστη, που προηγήθηκε του φονικού.

Ο δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε με το θύμα για του ύψος ενός λογαριασμού τηλεφώνου, περίπου 170 ευρώ και ζητούσε τη διακοπή της σύνδεσης.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, το θύμα προσπαθούσε να του εξηγήσει ευγενικά ότι δεν μπορούσε να διακόψει τη σύνδεση καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο.

Τότε ο δράστης αποχώρησε βρίζοντας χυδαία, πήρε ένα ταξί που τον πήγε σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας όπλο με το οποίο πυροβόλησε το θύμα του από απόσταση 1,5 μέτρου και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Στη συνέχεια αφού για λίγο περιπλανήθηκε σαστισμένος έξω από το κατάστημα, πήγε στην πιάτσα των ταξί και πήρε ένα που τον πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου παραδόθηκε.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (07/04) όταν ο 72χρονος εμφανίστηκε στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, στο οποίο υπεύθυνος ήταν ο 39χρονος Κώστας Καρυτινός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 72χρονος ζήτησε επιτακτικά να του συνδεθεί η γραμμή του τηλεφώνου, η οποία ήταν κομμένη. Ο 39χρονος Κώστας Καρυτινός, του εξήγησε πως δεν μπορεί να συμβεί αυτό αν δεν πληρωθεί η οφειλή.

Τότε ο 72χρονος δολοφόνος έφυγε από το κατάστημα με ταξί, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας ένα περίστροφο, πυροβολώντας κατά του άτυχου άνδρα και πατέρα ενός παιδιού 1,5 ετών.

Το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και κατέληξε.

Τραγική ειρωνεία; Το 2018 ο άτυχος Κώστας, είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο σώθηκε από θαύμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη στη Λαμία για την 36χρονη που «έσβησε» στο τιμόνι: «Ήταν ένας άγγελος» λέει ο σύζυγός της