ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Σε χωματερή μετατράπηκε η πλατεία την επόμενη ημέρα του ασύλληπτου κορονοπάρτι με DJ

Κορονοπάρτι με DJ
screenshot

Lockdown: Αντιμέτωποι με εικόνες ντροπής, ήρθαν το πρωί του Σαββάτου πολίτες και υπάλληλοι του δήμου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη

Το χθεσινοβραδινό ξεφάντωμα με χιλιάδες κόσμου, ποτά take away και DJ, μετέτρεψε σε «χωματερή», με άπειρα σκουπίδια, κουτάκια μπίρας και σπασμένα μπουκάλια την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη!

Οι υπάλληλοι του δήμου ξεκίνησαν άμεσα τις εργασίες καθαρισμού της περιοχής από τους ξενύχτηδες, που όχι μόνο αψήφησαν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, αλλά περιφρόνησαν και τους ίδιους τους συμπολίτες τους, γεμίζοντας τον τόπο με σκουπίδια.

Ανάλογο σκηνικό ντροπής είχε στηθεί και την πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι λίγες μέρες πριν, με αποτέλεσμα από το βράδυ της Παρασκευής να περιφρουρείται από αστυνομικούς.

Οι κάτοικοι στην περιοχή της Κυψέλης έχουν φτάσει στα όριά τους με τις συγκεκριμένες εικόνες.

Χαμός σε πάρκα και πλατείες - Ποτό take away και κορονοπάρτι

Παρά τον χθεσινό υψηλό αριθμό κρουσμάτων και το αρνητικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά τους διασωληνωμένους, οι πολίτες αρνούνται να υπακούσουν άλλο στο σκληρό lockdown των τελευταίων μηνών, όπως φαίνεται.

Oι πλατείες και τα στενά δρομάκια, «πλημμυρίζουν» σχεδόν κάθε βράδυ το τελευταίο διάστημα κυρίως σε περιοχές όπως το Κολωνάκι, του Ψυρρή, τα Εξάρχεια, το Παγκράτι, αλλά και η Κυψέλη, ενώ στο «απυρόβλητο» δεν είναι και τα νότια και βόρεια προάστια, όπως για παράδειγμα το Χαλάνδρι και η Γλυφάδα.

Οι δρόμοι της Αθήνας, γέμισαν με νέους ανθρώπους, οι οποίοι απολαμβάνουν το αλκοόλ και τη μουσική έξω από καφετέριες και μπαρ, που μοιράζουν take away ποτά.

Από τα χθεσινά κορονοπάρτι βέβαια δεν έλειπαν και οι Dj.

Η Κυψέλη… γέμισε με εκατοντάδες νέους που έπιναν το ποτό τους μετά μουσικής από DJ χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό.

Το κορονοπάρτι ξεκίνησε περίπου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το… event φέρεται να οργανώθηκε από λίγους, με το νέο να διαδίδεται από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα να επικρατήσει το αδιαχώρητο στην πλατεία.

Δείτε παρακάτω βίντεο από το κορονοπάρτι που αναρτήθηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στη Λήμνο: Νεκρός 23χρονος στρατιώτης που υπηρετούσε τη θητεία του