Καβάλα: Δεύτερη ταφή της σορού του 76χρονου που έκλεψαν από το νεκροταφείο

Newsbomb

Άγνωστοι ξέθαψαν σορό από την Καβάλα - Η σορός τελικά βρέθηκε στη Δράμα, καθώς οι δράστες έσπασαν οικογενειακό τάφο και την έθαψαν εκεί.

Όλα ξεκίνησαν ότι η δεύτερη σύζυγος του άνδρα ανακάλυψε, λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της, ότι στο φέρετρο δεν ήταν εκείνος, αλλά άχυρα! Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.

Στον Alpha μίλησε για τα συγκλονιστικά γεγονότα η ίδια, η οποία ανέφερε ότι διαπίστωσε πως το μνήμα είχε καταστραφεί και η σορός είχε κάνει φτερά, μέσα υπήρχαν δέματα με άχυρα.

H κυρία Δέσποινα φέρεται να είχε διαμάχη με τα δύο παιδιά του 76χρονου για το μέρος που θα γίνει η ταφή. Με τον ιερέα γιο και την κόρη του μακαρίτη να επιθυμούν τη Δράμα και τη χήρα να επιλέγει την Καβάλα.

Η ίδια αναφέρει στην εκπομπή T Live του Alpha: «Φύγαμε από τη Δράμα επειδή εκείνος το ήθελε και επέμενε. Μου έλεγε πως αν κάτσουμε θα γίνει η ζωή μου κόλαση. Δεν ήθελε να ταφεί στο χωριό του. Μου το είχε πει και υλοποίησα την επιθυμία του. Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έλεγε και τι έκανε. Ήθελε να ταφεί εκεί που ζω».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «μετά τον θάνατο άρχισα να δέχομαι απειλές και τηλεφωνήματα περίεργα. Στο χωριό του Αγίου Αθανασίου έμεναν τα παιδιά που είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο και οι υπόλοιποι στενοί συγγενείς του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πελώνη στο Newsbomb.gr: Μόνο αν ανοίξουν οι εμβολιασμοί για όλους έχει νόημα η συζήτηση για προνόμια

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved