ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Ανησυχία από την έξαρση στα κρούσματα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός: Ανησυχία από την έξαρση στα κρούσματα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Μεγάλη αύξηση στα κρούσματα καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο. Σταθερά τα δεδομένα σε ό,τι αφορά το σύστημα υγείας. Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr.

Ιδιαίτερα ανησυχητικά ήταν τα δεδομένα για τον κορονοϊό που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ την Τρίτη (11.05). Η αύξηση στα κρούσματα προκαλεί προβληματισμό, ιδιαίτερα για τις περιοχές που δείχνουν αντιμετωπίζουν πιεστικές καταστάσεις λόγω επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης.

Τα 3.197 κρούσματα είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικός αριθμός, την ώρα που η κατάσταση σε ό,τι αφορά τους διασωληνωμένους δείχνει να σταθεροποιείται. Σε υψηλά επίπεδα, βέβαια, αλλά τουλάχιστον έχει σταματήσει οι ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. Δυστυχώς, ωστόσο, παραμένουν υψηλοί αριθμοί των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή λόγω της φονικής νόσου.

Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν χαλάρωση παρά το γεγονός ότι ο εμβολιασμός προχωράει με γοργούς ρυθμούς κι ακολουθούν κι άλλα «ανοίγματα» σε κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες.

Δείτε τα δεδομένα στο infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα την Τρίτη 11 Μαΐου 2021Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της Καρολίνας - Από εκεί μπήκαν στο σπίτι