ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Συνεχίζεται η βελτίωση στη χώρα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός: Συνεχίζεται η βελτίωση στη χώρα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Σταθερά και με πτωτικές τάσεις παραμένουν τα κρούσματα στην Ελλάδα, ενώ μειώνεται σταδιακά και ο αριθμός των διασωληνωμένων. Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr.

Σταθερή είναι η επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδας, σύμφωνα με τις καθημερινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα. Την Πέμπτη (17.06) ανακοινώθηκαν 519 νέα κρούσματα, με την πτωτική τάση να επιβεβαιώνεται, ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως συνεχίζεται και η μείωση στον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.

Την ίδια στιγμή, οι περισσότερες περιφέρειες παρουσιάζουν πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, με την Αττική ωστόσο να παραμένει «πρωταθλήτρια». Σε ό,τι αφορά τις μεταλλάξεις, που δεδομένα είχαν προκαλέσει ανησυχία, το βρετανικό στέλεχος είναι αυτό που έχει επικρατήσει στην Ελλάδα σύμφωνα με τις επίσημες ενημερώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, τη μείωση των κρουσμάτων επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο καθηγητής, Γκίκας Μαγιορκίνης, ενώ η κ. Παπαευαγγέλου ανέφερε ότι επανέρχεται στην κανονικότητα και το ΕΣΥ.

Δείτε τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα την Πέμπτη 17 Ιουνίου.Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος σύζυγος είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν