ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία - «Την ξύπνησα και την έπνιξα»

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία - «Την ξύπνησα και την έπνιξα»

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Καταιγισμός αποκαλύψεων από την δικογραφία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε για δεύτερη φορά, στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Ιουνίου, μίλησε για δεύτερη φορά, στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, κατά την διάρκεια παραμονής του στη ΓΑΔΑ.

Ο πιλότος, ομολόγησε πως δεν υπήρξε κανένας έντονος καυγάς μεταξύ τους την ώρα του φονικού, ξύπνησε την Καρολάιν και την έπνιξε. Η ομολογία του Αναγνωστόπουλου προκύπτει κι από το έξυπνο ρολόι που φορούσε η Καρολάιν, και κατέγραφε τους καρδιακούς παλμούς.

Στις 1.41 με 3.51 τα ξημερώματα οι παλμοί της κυμαίνονται από 48 έως 58 φαίνεται ότι η Καρολάιν είναι σε κατάσταση ύπνου, όπως επιβεβαιώνει και η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου.

Στις 4.05 οι παλμοί της ανεβαίνουν ξαφνικά στους 87. Στις 4.11 σταματάνε οι καρδιακοί παλμοί, δηλαδή η διαδικασία θανάτου διήρκεσε 6 λεπτά με τον 33χρονο να πιέζει πάνω της το μαξιλάρι.

Από τις 4.11, ώρα δολοφονίας της Καρολάιν, έως και τις 6.08 όπου φαίνεται να επιχειρεί τις πρώτες προσπάθειες του για επικοινωνία με τις αρχές, τόνιζε ότι ήταν δεμένος και λιπόθυμος στις καταθέσεις του. Το κινητό του τηλέφωνο όμως τον έχει προδώσει σε όλα τα σημεία δείχνει ότι έχει κάνει 146 βήματα ότι έχει διανύσει περίπου 99 μέτρα και έχει ανέβει 6 ορόφους, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Στο κινητό του καταγράφονται τα μηνύματα που αντάλλαξαν με την 20χρονη από τις 11.18 το βράδυ με μήνυμά της (you stupid) ακολουθεί δεύτερο μήνυμά της στις 11.42 σε άλλη εφαρμογή («το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου»). Στις 23.46 ο Αναγνωστόπουλος φαίνεται να ανεβαίνει τρεις ορόφους. Στη 1.15 το κινητό του μπαίνει σε φόρτιση και στις 4.24, δώδεκα λεπτά μετά τη δολοφονία βγαίνει από τη φόρτιση.

Στις 5.22 τα ξημερώματα, ενώ έχει καταθέσει ότι είναι δεμένος από τις 4.50 μέχρι και τις 6.20 περίπου, κάνει 29 βήματα. 5.40 ανεβαίνει δύο ορόφους με κίνηση 103 βημάτων. 5.53 καταγράφονται 14 βήματα και άνοδος ενός ορόφου. Εδώ εκτιμάται ότι ανεβαίνει από το υπόγειο όπου βρίσκεται το «παράθυρο εισβολής» των φανταστικών ληστών.

Έχει βγάλει τις βίδες, έχει κατεβάσει όλη την κάσα μαζί με το τζάμι και την έχει ακουμπήσει στο πάτωμα χωρίς να έχει σπάσει. 6.08 αρχίζει την προσπάθεια κλήσεων στο κινητό του με τη μύτη όπως περιέγραφε. Κάνει λαθεμένες κλήσεις στο 180 και μετά στις 6.10 στον αριθμό 1000. 6.11 τα καταφέρνει, ενώ 6.16 το πρωί καλεί μια γειτόνισσα, προηγουμένως έκανε κλήση στην εταιρεία που εργάζεται.

Αλλά και από το κινητό τηλέφωνο της Καρολάιν προκύπτει ότι τη μοιραία νύχτα έψαχνε για ξενοδοχείο στην πλατφόρμα booking.com την πρώτη φορά στις 00.37 για ξενοδοχείο στην Ερμού όπου φαινόταν να έχει πει στον 33χρονο «ότι θα πάρω το παιδί και θα φύγω», ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στα Γλυκά Νερά και στις 00.38 σε ένα άλλο σπίτι στην Αθήνα.

Για να δείξει ότι οι ληστές απέσπασαν τις βέρες τις έβαλε με μια σακούλα στο ντεπόζιτο της μοτοσικλέτας που βρίσκεται στο γκαράζ. Αρκετό διάστημα αργότερα, μετά την κηδεία της κοπέλας, φαίνεται ότι τις ανέσυρε με ένα γάντζο και τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων. Κατόπιν κρέμασε το σκύλο, έβγαλε την κάρτα μνήμης, ανακάτεψε το σπίτι κλπ φορώντας γάντια της μοτοσικλέτας για να μην υπάρχουν αποτυπώματα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τα μυστικά που αποκάλυψε το ημερολόγιο της Καρολάιν