ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Παππάς: «Η 52χρονη που τον έκρυβε έδειχνε ένοχη τον τελευταίο χρόνο» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Χρήστος Παππάς σύλληψη Ζωγράφου
Το σπίτι στο οποίο συνεληφθη ο Χρήστος Παππάς
INTIME

Για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά και την 52χρονη γυναίκα που τον έκρυβε μίλησε κάτοικος στου Ζωγράφου όπου έγινε η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Για την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής που οδήγησε στη σύλληψη του Χρήστου Παππά μίλησε κάτοικος του Ζωγράφου που είδε τους αστυνομικούς καταθέτοντας παράλληλα και την εκτίμησή της για την 52χρονη από την Ουκρανία που έκρυβε τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.

«Χθες βράδυ άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου για να ταΐσω τα ζωάκια μου και... μπούκαρε ένας κύριος ρωτώντας με εάν είδα κάποιον. Εγώ του απάντησα "όχι" και τον ρώτησα ποιος είναι. Μου απάντησε ότι είναι από την Ασφάλεια» είπε η γυναίκα στο ΟΡΕΝ.

Ερωτηθείσα αν είδε τον Χρήστο Παππά η γυναίκα απάντησε ότι «τον είδα. Τον πήραν και τον "μπουζούριασαν". Η είσοδος των αστυνομικών έγινε από την κεντρική πόρτα».

Όσον αφορά την 52χρονη από την Ουκρανία που τον έκρυβε η γυναίκα είπε ότι «ήταν κλειστός άνθρωπος. Την έβλεπα πρωί-βράδυ που πήγαινε βόλτα τον σκύλο. Μιλούσαμε, αλλά δεν είχα δει κανέναν άνδρα όλο αυτό το διάστημα».

«Ήταν παντρεμένη, αλλά ο σύζυγός της πέθανε πριν από περίπου έναν χρόνο. Τους τελευταίους μήνες έδειχνε σαν να είναι ένοχη, σαν κάτι να είχε και δεν μου άρεσε ο τρόπος της. Κάτι μου έλεγε αυτό το πράγμα. Δεν μιλούσε εύκολα, δεν έβγαζε κουβέντα εύκολα» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 52χρονη γυναίκα κατάγεται από την Ουκρανία και πριν από λίγο καιρό είχε πάρει και την ελληνική υπηκοότητα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 52χρονη ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», υπό τον Ηλία Κασιδιάρη, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Η 52χρονη αναμένεται, μάλιστα, σήμερα να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την κατηγορία της υπόθαλψης.

Ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά υποστήριξε ότι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν διατηρούσε μακρόχρονη φιλία με την 52χρονη λέγοντας ότι «περίπου έναν χρόνο και όχι παραπάνω να την ήξερε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Παππάς: «Εντάξει παιδιά, τελείωσε έρχομαι» - Τα πρώτα λόγια κατά την σύλληψή του