ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο της δολοφονίας, η 40χρονη και τα τηλεφωνήματα του Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο της δολοφονίας, η 40χρονη και τα τηλεφωνήματα του Αναγνωστόπουλου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε νέα δικαστική έρευνα περνά η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τις Αρχές να ερευνούν το ρόλο μίας 40χρονης γυναίκας, όπως και τα τηλεφωνήματα του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πριν και μετά το στυγερό έγκλημα.

Το ακριβές κίνητρο της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν και ο ρόλος μίας 40χρονης γυναίκας από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του 33χρονου πιλότου θα αποτελέσουν μερικά από τα ζητούμενα της νέας φάσης της δικαστικής έρευνας για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Κι αυτό με την επάνοδο του δικαστικού λειτουργού που διερευνά την υπόθεση και τις κλήσεις σε κατάθεση κρίσιμων μαρτύρων, όπως της συμβούλου του μοιραίου ζευγαριού Ελένης Μυλωνοπούλου, συγγενών και γνωστών του 33χρονου κατηγορούμενου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στο «μικροσκόπιο» θα βρεθούν και πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες ή επαφές με τον 33χρονο πιλότο τις κρίσιμες ημέρες πριν αλλά και μετά το έγκλημα.

Οι έρευνες θα αφορούν και τεχνικά ζητήματα για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του σπιτιού κι άλλα, ώστε να εξακριβωθεί αν το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Το τρίτο πρόσωπο

Κρίσιμο θεωρείται τι θα συμβεί με την διερεύνηση του «τρίτου προσώπου», δηλαδή της 40χρονης γυναίκας που φαίνεται ότι διατηρούσε επαφές ο 33χρονος πιλότος. Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχαν και μαζί της προστριβές για προσωπικά θέματα.

Με την πλευρά του νομικού εκπροσώπου της εν λόγω φίλης του 33χρονου πιλότου να σημειώνει ότι «η παρουσία της δεν έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης».

Σημειώνεται ωστόσο ότι σύμφωνα με ορισμένες πηγές, δεν φαίνεται να υπάρχει καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία της εν λόγω γυναίκας με τον πιλότο, την περίοδο που υπήρξε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δύσκολη η κατάσταση στα νησιά – Ποιες είναι οι πιο «μολυσμένες» περιοχές