ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η ψυχολόγος της Καρολάιν δεχόταν απειλές - Νέα στοιχεία στο φως

Γλυκά Νερά: Η ψυχολόγος της Καρολάιν δεχόταν απειλές - Νέα στοιχεία στο φως

Γλυκά ΝεράΔεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, απειλές για τη ζωή της δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του καθ’ ομολογία δολοφόνου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η σύμβουλος είχε απειληθεί για το τι θα καταθέσει στην Αστυνομία σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα απειλητικά τηλεφωνήματα εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του. Η Ελένη Μυλωνοπούλου επιβεβαιώνει πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας περιέγραψε στην Αστυνομία γεγονότα που την έκαναν να πιστέψει πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση. Ένα από αυτά ήταν η πλήρως αντιφατική περιγραφή των δύο για τη σχέση τους. Μάλιστα, η κ. Μυλωνοπούλου υποστηρίζει ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και ουσιαστικά της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

Νέα κατάθεση της γειτόνισσας - Τι αποκαλύπτει

Νέα κατάθεση έδωσε στον ανακριτή η γειτόνισσα της Κάρολαϊν, η οποία συνομίλησε με την 20χρονη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Σύμφωνα με το STAR, η γειτόνισσα ισχυρίστηκε πως η 20χρονη μητέρα δεν έδειχνε να έχει τσακωθεί με τον άντρα της, όπως εκείνος ισχυρίστηκε.

Η ίδια συνομίλησε με την Κάρολαϊν στο Viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα.

Όπως είπε, η Καρολάιν φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα. «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Κάρολαϊν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία και στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Κάρολαϊν να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη τη λεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της», ανέφερε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης