ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της Σοφίας Γιαννακά

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της Σοφίας Γιαννακά

Στο στόχαστρο εμπρηστών βρέθηκε το σπίτι της βουλετού Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κυρίας Σοφίας Γιαννακά, στην περιοχή Παραβόλα Αγρινίου.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έβαλαν τα ξημερώματα φωτιά χρησιμοποιώντας εύφλεκρο υλικό στο πατάκι της εισόδου του πατρικού της κυρίας Γιαννακά, καθώς επίσης σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων και σε δίκυκλο μοτ-το, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη συνέχεια έσπασαν και υαλοπίνακα εισόδου καταστήματος.

Οι δράστες αναζητούνται.

Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

Για την απόπειρα εμπρησμού της κατοικίας της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κας Σοφίας Γιαννακά στην Αιτωλοακαρνανία, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η εγκληματική ενέργεια που έγινε κατά της κατοικίας της βουλευτού Σοφίας Γιαννακά απαιτείται να διαλευκανθεί αμέσως και είμαστε βέβαιοι ότι η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, που επιλήφθηκε ταχύτατα, θα αποδώσει καρπούς ώστε οι υπεύθυνοι να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν.

Μόνο η άμεση και αυστηρή αντίδραση σε τέτοια φαινόμενα μπορεί να προστατεύσει την ελληνική κοινωνία από τον κίνδυνο του εκφασισμού που είναι, δυστυχώς, η κατάληξη της ισοπέδωσης, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού.