ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Σοβαρά στοιχεία» θα καταθέσει αυτόπτης μάρτυρας

Επίθεση με βιτριόλι: «Σοβαρά στοιχεία» θα καταθέσει αυτόπτης μάρτυρας
Intime News

Ο μάρτυρας «κλειδί» βρισκόταν στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση με το βιτριόλι, ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει για δυο γυναίκες που έφευγαν μετά το συμβάν

Για τα όσα είδε και άκουσε πριν από ενάμιση χρόνο, μετά την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος διατηρεί κουρείο στην περιοχή.

Ο κ. Θεόδωρος Κεσόγλου, είπε ότι «η Ιωάννα είναι δυνατή, πήρε την κατάσταση στα χέρια της να ζήσει», ενώ ανέφερε ότι χθες βρέθηκε και ο ίδιος στο δικαστήριο για την υπόθεση.

«Η Ιωάννα ακούει, βγάζει δικά της συμπεράσματα και θα δει την εξέλιξη», είπε στη συνέχεια και γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία όπως τόνισε «είναι πολύ σοβαρά». «Θα καταθέσω πάνω στη δίκη το τι έχω δει και τι έχω ακούσει».

Στις πρώτες δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Κεσόγλου μιλούσε για δυο γυναίκες που έφευγαν με απόλυτη ηρεμία προς τη Θησέως και μάλιστα είχε δώσει πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο ρούχο που φορούσε η μία εξ αυτών το οποίο στην πορεία αποδείχθηκε ότι ανήκε στη δράστρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

AUKUS: Tύμπανα Ψυχρού Πολέμου μετά τη συμφωνία των «3» ενάντια στην Κίνα- Η απάντηση του Πεκίνου

Πόσοι έλαβαν την 3η δόση το πρώτο 48ωρο: Τι θα γίνει με τον γενικό πληθυσμό και τα Mega εμβολιαστικά

Pfizer και Moderna πιέζουν για την τρίτη δόση: Η προστασία των εμβολίων μειώνεται με τον χρόνο