ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο νέος ενοικιαστής στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο νέος ενοικιαστής στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν
Η οικογένεια του πιλότου άδειασε τη μεζονέτα από τα πράγματα του ζευγαριού.
INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά ενοικίασε άνδρας ξένης καταγωγής και μόλις έμαθε την ιστορία του σπιτιού, τους είπε πως δυσκολεύεται να κοιμηθεί πλέον τα βράδια - Τα νέα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου η 19χρονη Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ανακαινίσθηκε και ενοικιάστηκε- σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star- σε άνδρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ενοικιαστής δεν γνώριζε για την υπόθεση και μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν της 11ης Μαΐου 2021 αποκάλυψε ότι κοιμάται με δυσκολία τα βράδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η οικογένεια του πιλότου άδειασε τη μεζονέτα από τα πράγματα του ζευγαριού και στη συνέχεια στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν μπήκε ειδικό συνεργείο την ανακαίνισε πλήρως.

«Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι

Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το βράδυ της 11ης Μαΐου, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και τα θολά σημεία της υπόθεσης αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν.

Μετά από την εντολή των δικαστικών Αρχών, έγινε η άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του δράστη, αλλά και ενδελεχή εξέταση της κάμερας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας των Γλυκών Νερών.

Παράλληλα, οι αστυνομικές Αρχές μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εξέτασαν τις κλήσεις που έκανε αλλά και που δέχτηκε τόσο κατά το χρονικό διάστημα που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά και τα τηλεφωνήματα που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα, ελέγχθηκαν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών τόσο του ίδιου αλλά και όσων διέθετε μαζί με την Καρολάιν.

Πλέον αναμένεται το πόρισμα των ειδικών για το υλικό από το βίντεο σχετικά με το αν συμπίπτουν οι χρόνοι με αυτούς που έχει αναφέρει ο καθ΄ομολογία δολοφόνος.

Η μητέρα του συζυγοκτόνου «σπάει» τη σιωπή της - Τι λέει για τη μικρή Λυδία

Στην Αλόννησο για μεγάλα διαστήματα ώστε να δουν τη μικρή Λυδία βρίσκονται οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει μέσα στη ζεστή αγκαλιά της γιαγιάς Σούζαν, της μητέρας της Καρολάιν. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας έχουν αφιερώσει πια τη ζωή τους στην ανατροφή της εγγονής τους μετά την απόφαση της Εισαγγελέας Ανηλίκων να τους δώσει την προσωρινή επιμέλεια.

Η μητέρα του κατηγορουμένου «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της μιλώντας στο Star.

«Όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν.

Υπενθυμίζεται ότι η τελική απόφαση για την επιμέλεια αναμένεται να δοθεί τον Σεπτέμβριο, όποτε και θα κριθεί οριστικά για το ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα του παιδιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Alco: Κλείνει την «ψαλίδα» ο ΣΥΡΙΖΑ – Αρνητικό το κλίμα για οικονομία και ανασχηματισμό

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για νέα απάτη μέσω τηλεφώνου και Viber: «Εμείς δυστυχώς δεν το γνωρίζαμε!»

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι