ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σήμερα θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν» τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε από καρτ

Πάτρα: Σήμερα θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν» τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε από καρτ
Σήμερα η αποσωλήνωση του 6χρονου
pelop.gr

Ακόμα μία ημέρα αγωνίας για τους γονείς του 6χρονου που τραυματίστηκε από καρτ - Τι έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη την Τετάρτη.

Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα για την πορεία της υγείας του 6χρονου Φώτη, που τραυματίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε αγώνα καρτ στην Πάτρα, όταν ένα από τα αγωνιστικά οχήματα έπεσε πάνω του. Όπως ανέφερε στο OPEN ο αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Δημήτρης Μπάκος, «σήμερα θα λάβει χώρα η αποσωλήνωση, την τελική εικόνα θα την έχουμε σήμερα μετά την αποσωλήνωση. Ευχόμαστε όλοι για το καλύτερο».

Ο κ. Μπάκος ανέφερε ότι η μαγνητική τομογραφία που έγινε χθες (22.09) έδειξε μικρό αριθμό εγκεφαλικών βλαβών, «τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Η ΜΕΘ μας κάνει το καλύτερο», κατέληξε.

Ο 6χρονος υποβλήθηκε την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, σε εξέταση μείωσης της καταστολής και καταγραφής των αντιδράσεών του, γνωστή και ως «νευρολογικό παράθυρο».

Πώς συνέβη το σοκαριστικό ατύχημα

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα. Όλα συνέβησαν γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) όταν το αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις μπαριέρες στο σημείο που βρισκόταν το αγόρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει βαρύτατα στο κεφάλι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Ρόδος: «Φοβόμασταν, είχαμε κακό προαίσθημα» - Μιλούν οι γονείς και η αδερφή της 31χρονης

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου

Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων σε παιδιά - Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τα σχολεία