ΕΛΛΑΔΑ

Ποια είναι η Αριάδνη Γερασιμίδου που συγκλόνισε με το βίντεό της για τον καρκίνο

Η Αριάδνη Γερασιμίδου
Η Αριάδνη Γερασιμίδου

«Μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» δήλωσε η δημοσιογράφος.

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε μέσω του προσωπικού της καναλιού στο Youtube η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου, η οποία αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από τον καρκίνο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε βίντεο που ανήρτησε στο YouTube, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο και πρόσφατα οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει. «Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», δήλωσε στην κάμερα.

Στο βίντεο κάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους να παίρνουν δεύτερη και τρίτη γνώμη, για να αποφύγουν τη λάθος διάγνωση, όπως έγινε με την ίδια. «Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έφτασε τις 50.000 θεάσεις, ενώ τα μηνύματα στα προφίλ που διατηρεί η δημοσιογράφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με μηνύματα συμπαράστασης.

Αριάδνη Γερασιμίδου: Μεταξύ άλλων ανέφερε στο βίντεο:

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο.

Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ.

Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

Ποια είναι η Αριάδνη Γερασιμίδου

Ποια είναι όμως η Αριάδνη Γερασιμίδου που συγκίνησε με το μήνυμά της για τον καρκίνο. Παρακάτω ακολουθεί ένα μίνι βιογραφικό της, το οποίο έχει συνταχθεί από την ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει.

«Είμαι πάνω από 10 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, κάνω δοκιμές σε όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς έχοντας δοκιμάσει περισσότερα από 1200 αυτοκίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, εντός και εκτός πίστας. Επί 3 χρόνια ήμουν παρουσιάστρια στο pre-show της Formula 1 στον Alpha και η πρώτη Ελληνίδα που πήρε συνέντευξη στον Ken Block. Τον αγαπώ, είναι τρελός!

Έχω συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα Μέσα στη χώρα μας και ψηφίζω για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στον παγκόσμιο γυναικείο θεσμό WWCOTY εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι αρχισυντάκτρια αυτοκινήτου στα SDNA.gr & Menshouse.gr και έχω εκπομπή αυτοκινήτου στον Love 97.5, ενώ διδάσκω μηχανοκίνητο αθλητισμό στη σχολή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Ένα από τα μεγαλύτερα μου project και προσωπική ιδέα, που προσπάθησα αρκετά χρόνια για αυτό, είναι το #SafetyFirstGR, όπου μέσα από ευχάριστα video θέλω να δώσω μια άλλη οπτική στον κόσμο για το σοβαρό θέμα της οδικής ασφάλειας.

Πέραν της δημοσιογραφικής μου δραστηριότητας, διευθύνω μια εταιρεία παραγωγής (GAPL) στα Βόρεια Προάστια. Ένα από τα μεγαλύτερα project που έχω αναλάβει όντας στην οργάνωση παραγωγής ήταν το καλοκαίρι του 2019 με μια τηλεοπτική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών του National Geographic Greece».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στη Γερμανία: Νίκη του SPD με διαφορά 1,6% από το CDU με καταμετρημένο το 100% των ψήφων

Συγκλονίζει η Αριάδνη Γερασιμίδου: «Έχω καρκίνο, δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» (video)

Βασίλης Λεβέντης: Σταθερά κρίσιμη η κατάστασή του – Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό