ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Τι τράβηξε ο Τούρκος «φυγάς» στο Καστελόριζο

Βίντεο ντοκουμέντο: Τι τράβηξε ο Τούρκος «φυγάς» στο Καστελόριζο

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν περίεργες κινήσεις στο Καστελόριζο που προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το OPEN TV, από τις αρχές εντοπίστηκαν στο νησί δύο Τούρκοι που κολυμπούσαν στη θαλάσσια περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν να κολυμπούν στο Καστελόριζο πριν από το πρώτο φως της ημέρας. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια και έφτασαν κολυμπώντας στο Καστελόριζο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους στα κινητά τηλέφωνα των δύο Τούρκων. Ο ένας κρατείται στη Ρόδο και ο άλλος στο Καστελόριζο. Το OPEN TV αποκαλύπτει το βίντεο που τράβηξε ένας από τους δύο μόλις πάτησε στο Καστελόριζο, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει το στίγμα με το ακριβές σημείο, κάτι με το οποίο ασχολούνται οι Αρχές για να ανακαλύψουν για ποιον λόγο υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες.

Στο νησί έχει μεταβεί η κρατική ασφάλεια που θα ασχοληθεί με τους δύο Τούρκους. Σημειώνεται ότι οι δύο Τούρκοι κολυμπούσαν με βατραχοπέδιλα και μάσκα, ενώ είχαν μαζί τους σε μια τσάντα μια αλλαξιά ρούχα, μια πυξίδα και δύο μαχαίρια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.978 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 22 θάνατοι και 322 διασωληνωμένοι

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Στρατηγός Φλώρος: Επικό «κάζο» στους Τούρκους – «Μην ψάχνετε το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, στο Καστελλόριζο είναι»