ΕΛΛΑΔΑ

Έφη Κακαράντζουλα: Καρέ καρέ η άφιξη της κατηγορούμενης στο δικαστήριο

Έφη Κακαράντζουλα: Καρέ καρέ η άφιξη της κατηγορούμενης στο δικαστήριο
Η κατηγορουμένη Έφη θα παραστεί τελικά στη δίκη.
INTIME

Στο Εφετείο βρέθηκε σήμερα και η δράστις Έφη Κακαράντζουλα, η οποία θα παρακολουθήσει τη διαδικασία - Έφτασε από την πλαϊνή είσοδο, συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έφτασε, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης, η δράστις Έφη Κακαράντζουλα, συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η κατηγορούμενη, η οποία έριξε βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου 2020, κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του ακροατηρίου από τη δεξιά πλευρά, ενώ η Ιωαννα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά.

Κατά τη διάρκεια των διαδικαστικών συνεννοήσεων η κατηγορούμενη κάθεται σιωπηλή στην καρέκλα της κοιτώντας ευθεία. Η δίκη αναμένεται πολύωρη και πιθανώς να μην τελειώσει σήμερα.

Η Ιωάννα θα κληθεί να περιγράψει κάθε λεπτομέρεια της αποτρόπαιας επίθεσης. Επίσης δεχθεί ερωτήσεις και από την πλευρά των δικηγόρων της ώστε να διαλευκανθούν σε κάποια σημεία της υπόθεσης που δεν έχουν διευκρινιστεί.Σε ερωτήσεις θα προχωρήσουν τόσο οι δικαστές όσο και οι ένορκοι για να αποφασίσουν επί της υπόθεσης.

Με την τελευταία τροποποίηση του ποινικού κώδικα, αν έχει τελειώσει η δίκη και ο κώδικας έχει ψηφιστεί, η κατηγορούμενη θα μείνει αντί για 5, 8 ή 9 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε ότι έφτασε στο δικαστήριο η δράστις

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι πρώτες εικόνες

Δίκη για βιτριόλι: Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση, Έφη Κακαράντζουλα -Η πρώτη εικόνα