ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι: Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση, Έφη Κακαράντζουλα -Η πρώτη εικόνα

Δίκη για βιτριόλι: Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση, Έφη Κακαράντζουλα -Η πρώτη εικόνα
Ευδοκία Μύτιλη

Δίκη για βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις, με την κατηγορούμενη να δίνει το «παρών» στο δικαστήριο

Στο δικαστήριο έφτασε λίγο πριν τις 9:20 το πρωί της Πέμπτης η Έφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι, τον Μάιο του 2020.

Δείτε την Έφη Κακαράτζουλα να φτάνει στη δίκη για το βιτριόλι

Η Έφη Κακαράντζουλα μπηκε στο δικαστήριο από την πίσω πόρτα και συγκεκριμένα από την είσοδο της οδού Λουκάρεως ενώ η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε μπει νωρίτερα στο δικαστήριο από την κεντρική είσοδο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Έφη Κακαράντζουλα δίνει το «παρών» στη δίκη για το βιτριόλι καθώς στην πρώτη συνεδρίαση της 15ης Σεπτεμβρίου ήταν απούσα.

Τότε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου είχε δηλώσει ενώπιον του δικαστηρίου ότι η Έφη Κακαράντζουλα ομολογεί την πράξη της αλλά ζητά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκουπούμενη σωματική βλάβη.

«Το παραπεμπτικό βούλευμα είναι λανθασμένο. Ως προς τα πραγματικά περαστικά έχει ομολογήσει. Υπάρχει διαφωνία σου νομικό χαρακτηρισμό της πράξης. Παραπέμπεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η θέση της υπερασπίσεως είναι ότι πρόκειται για μια κλασική περίπτωση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Η νομολογία ομιλεί όλα αυτά τα χρόνια για τέτοιες περιπτώσεις. Η θέση της υπερασπίσεως είναι ότι πρέπει να μετατραπεί η κατηγορία στο κακούργημα της βαριάς σκοπουμενης σωματικής βλάβης» είχε πει τότε ο Σάκης Κεχαγιόγλου για την Έφη Κακαράντζουλα.

Στο άκουσμα της είδησης ότι έφτασε η κατηγορούμενη, η Ιωαννα Παλιοσπύρου μπήκε μέσα στη δικαστική αίθουσα, την πλησίασε η μητέρα της να ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι και στη συνέχεια την πλησίασε ο συνήγορός της Νικος Αλεξανδρής λεγοντάς της «μην νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς ...είναι ανθρώπινο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι πρώτες εικόνες

Δίκη για βιτριόλι: Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση, Έφη Κακαράντζουλα -Η πρώτη εικόνα

Σεισμός κοντά σε Τήλο και Νίσυρο - Αισθητός στα Δωδεκάνησα (pics)