ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι πρώτες εικόνες

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι πρώτες εικόνες

Δίκη για βιτριόλι: Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Λίγο πριν τις 9, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου σήμερα θα συνεχιστεί η δίκη για την εις βάρος της επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

H Ιωάννα Παλιοσπύρου φτάνει στο δικαστήριο

Η έκπληξη ωστόσο έγινε λίγα λεπτά αργότερα καθώς η κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα έφτασε από την... πίσω πόρτα στο Μικτο Ορκωτό δικαστήριο και θα τεθεί αντιμέτωπη για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δοκιμασία και η σημερινή διαδικασία λεει ο δικηγόρος της

Η νεαρή γυναίκα αναμένεται περιγράψει λεπτό προς λεπτό τα δευτερόλεπτα που άλλαξαν τη ζωή της, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν η 36χρονη Έφη, που της προκάλεσε τόσο πόνο, θα εμφανιστεί τελικά σήμερα στο δικαστήριο.

«Η Ιωάννα θα αναφερθεί σε όλα τα γεγονότα και τα περιστατικά που βίωσε από την επίθεση σε βάρος της μέχρι σήμερα. Θα μιλήσει για όσα έχει υποστεί μέχρι σήμερα και θα εξηγήσει το γιατί η επίθεση σε βάρος της ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας» λέει στο Newsbomb.gr o δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο

Λίγο πριν τις 8:50 έφτασε στο Μικτό Ορκωτό ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ένταση ξανά έξω από το ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης

Νίκος Κουρής: «Θα αποδείξω με DNA ότι είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη» - Τι αναφέρει η Μαργαρίτα

Σεισμός κοντά σε Τήλο και Νίσυρο - Αισθητός στα Δωδεκάνησα (pics)