ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη για βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε ότι έφτασε στο δικαστήριο η δράστις

Στο δικαστήριο για πρώτη φορά η κατηγορούμενη - Η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας
Στο δικαστήριο για πρώτη φορά η κατηγορούμενη - Η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας
Intime News

Δίκη για βιτριόλι: Απέναντι στην κατηγορούμενη θα καταθέσει τελικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο πως η 37χρονη που έριξε βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου 2020, θα ήταν και σήμερα απούσα από τη δικαστική αίθουσα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσήλθε λίγα λεπτά πριν από τις 9 στα δικαστήρια και λίγο αργότερα έφτασε και η 37χρονη κατηγορούμενη.

Λίγο πριν τις 09.30 η 37χρονη κατηγορούμενη μπήκε στη δικαστική αίθουσα, με την Ιωαννα Παλιοσπύρου να έχει καρφωμένο το βλέμμα επάνω της.

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε η μητέρα της να ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι και στη συνέχεια την πλησίασε ο συνήγορός Νικος Αλεξανδρής λέγοντάς της «μην νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς... είναι ανθρώπινο».

Βίντεο από τη στιγμή που η Ιωάννα Παλιοσπύρου φτάνει στο δικαστήριο:

Η κατηγορούμενη κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του ακροατηρίου από τη δεξιά πλευρά, ενώ η Ιωαννα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά. Γύρω από την κατηγορούμενη βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Κατα τη διάρκεια των διαδικαστικών συνεννοήσεων η Έφη Κακαράντζουλα κάθεται σιωπηλή στην καρέκλα της κοιτώντας ευθεία.

«Αν αισθανθείτε δυσκολία, δυσφορία ενημερώστε» είπε ο πρόεδρος στην Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγο πριν ξεκινήσει την κατάθεσή της.

Δείτε στη Gallery φωτογραφίες κατά την άφιξη της κατηγορούμενης στο δικαστήριο:

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για να εξιστορήσει όσα έγιναν εκείνο το πρωί.

Λύτρας: Δοκιμασία και η σημερινή διαδικασία

Δηλώσεις για την πολύκροτη δίκη με το βιτριόλι έκανε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η σημερινή ημέρα θα είναι δύσκολη για την Ιωάννα καθώς «θα πρέπει να εξιστορήσει ότι βίωσε εκείνο το τραγικό πρωινό. Θα πρέπει να πει στους δικαστές ότι ακριβώς έγινε», τόνισε ο κ. Απόστολος Λύτρας. «Θα ζητήσουμε κάποια στιγμή κάποιους μάρτυρες που είχαν συνομιλίες με την κατηγορούμενη», συμπλήρωσε.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι πρώτες εικόνες

Δίκη για βιτριόλι: Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση, Έφη Κακαράντζουλα -Η πρώτη εικόνα

Σεισμός κοντά σε Τήλο και Νίσυρο - Αισθητός στα Δωδεκάνησα (pics)