ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Πάμε δυνατά Φώτη» - Το συγκινητικό μήνυμα των γιατρών στο εξιτήριο μετά το ατύχημα με καρτ

Πάτρα Φώτης
Πάτρα: Με έναν «έπαινο» και το μήνυμα «πάμε γερά» αποχαιρέτησαν οι γιατροί τον 6χρονο Φώτη που πήρε εξιτήριο μετά το ατύχημα που έπαθε παρακολουθώντας αγώνα καρτ

Πάτρα: Με έναν «έπαινο» και το μήνυμα «πάμε γερά» αποχαιρέτησαν οι γιατροί τον 6χρονο Φώτη που πήρε εξιτήριο μετά το ατύχημα που έπαθε παρακολουθώντας αγώνα καρτ

Νικητής στη μάχη για τη ζωή του βγήκε ο 6χρονος Φώτης από την Πάτρα ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρότατα σε ατύχημα ενώ παρακολουθούσε αγώνα καρτ στις 19 Σεπτεμβρίου και πλέον βρίσκεται στο σπίτι μετά το εξιτήριο που πήρε χθες, Πέμπτη, από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο επικεφαλής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης μαζί με όλο το προσωπικό της μονάδας διοργάνωσαν, μάλιστα, και μια μικρή τελετή - γιορτή για τον 6χρονο Φώτη στον οποίο απένειμαν και έπαινο «για την μεγάλη υπομονή και το θάρρος του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μονάδα»!

Ο έπαινος για τον μικρό Φώτη από την Πάτρα

«Πάμε Φώτη, πάμε γερά» αποχαιρέτισαν το μικρό αγόρι γιατροί και νοσηλευτές στον οποίο χάρισαν και ένα παιχνίδι, που δεν ήταν άλλο από τον… Superman!

«Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά. Με ρώτησε πώς έγινε και είμαι εδώ. Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα» δήλωσε ο πατέρας του μικρού Φώτη, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό και λοιπό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου με τον κ. Ηλιάδη από την πλευρά του να σχολιάζει ότι «πάντα τέτοιες μέρες είμαστε χαρούμενοι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας: Ποιο είναι το χειμερινό ωράριο και τι απαγορεύεται να κάνουμε

Δίκη για βιτριόλι: Το τετ-α-τετ της Ιωάννας με τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή -Tο πρόσωπο «κλειδί»