ΕΛΛΑΔΑ

Έφη Κακαράντζουλα: «Ηρωϊδα του κακού, δυνάμει δολοφόνος, που ευχαριστιέται την πράξη της»

Έφη Κακαράντζουλα: «Ηρωϊδα του κακού, δυνάμει δολοφόνος, που ευχαριστιέται την πράξη της»
Η Έφη Κακαράντζουλα
INTIME

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έφτασε στις 9 το πρωί της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, Ιωάννας Παλιοσπύρου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε λίγο αργότερα και η Έφη Κακαράντζουλα.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου, μπήκε από την πίσω πόρτα του δικαστηρίου φορώντας χειροπέδες στα χέρια η 36χρονη κατηγορούμενη, συνοδευόμενη από πάνοπλους αστυνομικούς.

Φορούσε ένα μπλε πουκάμισο με σηκωμένα τα μανίκια, ένα μαύρο παντελόνι, ήταν βαμμένη και καλοχτενισμένη, ενώ θύμιζε ελάχιστα την γυναίκα που ήξεραν οι δικοί της πριν την επίθεση.

O ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας στο Mega, σχολίασε την στάση της κατηγορούμενης, στο δικαστήριο ως μια «δυνάμει δολοφόνο», μια «ηρωίδα του κακού», η οποία ευχαριστιέται την πράξη της.

«Μη σας κάνει εντύπωση τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια διαταραχή στην προσωπικότητα της δράστιδος που λέγεται αντικοινωνική διαταραχή. Δεν θεραπεύεται. Είναι διαταραχή με βίαιο χαρακτήρα, καθόλου συναίσθημα, ενοχής ή τύψεις. Είδα στην κατηγορουμένη αυτό που περίμενα. Μια ηρωϊδα του κακού, μια εν δυνάμει δολοφόνο, έναν άνθρωπο που κάποια στιγμή θα έφτανε στο κακό και έφτασε» σχολίασε ο ειδικός, σχετικά με την στάση της δράστιδος στην χθεσινή δίκη.

«Βλέπει την Ιωάννα και ευχαριστιέται. Είναι ευχαριστημένη για αυτό που έχει κάνει. Γιατί είναι δημιουργημένη να κάνει το κακό και να το ευχαριστιέται, και δεν έχει καμία ενοχή. Ο φόβος της Ιωάννας είναι λογικός. Είναι ήδη με 90% αναπηρία. Φοβάται και για την ίδια της τη ζωή από τη στάση της κατηγορουμένης. Η κατηγορουμένη δεν σταμάτησε και δεν θα σταματήσει» πρόσθεσε ο ψυχίατρος.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρα, ο φόβος της Ιωάννας ότι θα προσπαθήσει η κατηγορούμενη να την αποτελειώσει όταν αποφυλακιστεί είναι δικαιολογημένος. «Ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας, θα σκοτώσει, θα κάνει το κακό, οποιαδήποτε στιγμή στην ζωή του» έκανε λόγο για την γυναίκα που έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας: Ποιο είναι το χειμερινό ωράριο και τι απαγορεύεται να κάνουμε

Δίκη για βιτριόλι: Το τετ-α-τετ της Ιωάννας με τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή -Tο πρόσωπο «κλειδί»