Έφη Κακαράντζουλα σε Ιωάννα: «Εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»

Προκλητική η Έφη Κακαράντζουλα μίλησε για την επίθεση με το βιτριόλι για πρώτη φορά, λίγο πριν το τέλος της σημερινής διαδικασίας
Η Έφη Κακαράντζουλα
Η Έφη Κακαράντζουλα
Intimenews/Δημήτρης Καπάνταης
3'

Για πρώτη φορά μετά τη μοιραία 20ή Μαΐου και την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Έφη Κακαράντζουλα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στο μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών.

Μετά την κατάθεση-ποταμό που έδωσε η Ιωαννα ζήτησε να τοποθετηθεί τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω τον λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή την επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της».

Αμεσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται.

  • Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…
  • Αδελφός θυματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!
  • Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσυ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο για μισή ώρα, ο συνήγορος της Ιωάννας, Αποστολος Λύτρας ζήτησε τον λόγο και απευθύνθηκε προς την έδρα λέγοντας: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε τον λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζεις τον λόγο της επίθεσης. Πως είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!».

Στην τοποθέτηση του Απόστολου Λύτρα αντέδρασε η κατηγορούμενη λέγοντας: «Σας παρακαλώ πολύ»

Δίκη για βιτριόλι: «Έκρηξη« της οικογένειας για την Έφη Κακαράντζουλα - «Σκύλα, μας διέλυσες»

Νωρίτερα, την έντονη αντίδραση της μητέρας και του αδερφού της Ιωάννας Παλιοσπύρου προκάλεσε η πρώτη αντίδραση της Έφης Κακαράντζουλα στη δίκη για το βιτριόλι όταν άκουσε το θύμα της επίθεσής της να απαντάει σε ερώτημα του δικηγόρου της για το αν έχει ζητήσει συγγνώμη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τη ρώτησε: «Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;» με το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι να απαντά: «Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…».

Τότε ακούστηκε η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα να σχολιάζει κάτι χαμηλόφωνα προκαλώντας την οργή της οικογένειας της Ιωάννας.

«Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι, ε φίδι. Μιλάς. Γ@@@ το @@@!» είπε ο αδερφός της Ιωάννας με τη μητέρα της να φωνάζει «σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας, μας διέλυσες…». Τελικά με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας Παλιοσπύρου βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: Η οικογένεια της Ιωάννας «επιτέθηκε» στην κατηγορούμενη, μέσα στο δικαστήριο - «Σκύλα, μας διέλυσες»

Σοκάρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Εκανε άλλες 3 απόπειρες, αλλά δεν κατάφερε να με σκοτώσει»

Γαλλία: Ένοχος ο Σαρκοζί για την υπόθεση παράνομης χρηματοδότησης «Bygmalion»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:31ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ

Νέα εποχή για το Newsbomb.gr!

11:31ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ

Νέα εποχή για το Newsbomb.gr!