ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Τσουμάνης: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του ποδοσφαιριστή - Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης

Νίκος Τσουμάνης: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του ποδοσφαιριστή
Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του

«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό». Με αυτά τα λόγια περιγράφει τις τελευταίες ώρες του Νίκου Τσουμάνη, ο φίλος του και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Ραλλάκης.

Η μαρτυρία του Σταύρου Ραλλάκη για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, συγκλονίζει.

Όπως εξηγεί, το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, «τον είχε “πάρει” πολύ από “κάτω”». Σύμφωνα με τον ίδιο, «ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

Ο Σταύρος Ραλλάκης περιγράφει τις τελευταίες ώρες του ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως η σύντροφός του τον έψαχνε από την Δευτέρα, αφού ανησύχησε όταν η ώρα κυλούσε αλλά εκείνος δεν γυρνούσε. «Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του», ανέφερε στο thesstoday.

Από την πλευρά του, συγκλονισμένος δηλώνει στο Thesstoday.gr, με τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού ποδοσφαιριστή, ο Γενικός Διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος.

Ο κ. Παυλάκος αναφέρει πως ήταν συμπαίκτες το 2008 στον Μακεδονικό, και είχε περίπου ένα μήνα που γύρισε ξανά στην ομάδα. «Πριν από ένα μήνα τον πήρα τηλέφωνο και ξεκινήσαμε πάλι τη συνεργασία. Δεν είχε δείξει κάτι με τη συμπεριφορά του. Μέχρι να ενσωματωθεί στην ομάδα, έκανε ατομική προπόνηση αλλά δεν μας είχε δείξει ή αναφέρει κάτι. Σήμερα μάθαμε τα κακά μαντάτα».

Αυτοκτονία «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Σε αυτοκτονία αποδίδεται σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη, του ποδοσφαιριστή που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης.

Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση που έδειξε ότι ήταν θάνατος από πνιγμό. Ο Νίκος Τσουμάνης, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, έβαλε ένα tire up στον λαιμό του, το έσφιξε, λιποθύμησε και πέθανε επειδή δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή.

Αυτά τα tire up, όπως λένε χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, «δεν σου δίνουν περιθώριο επιστροφής».

Χαρακτηριστικό της σιγουριάς την οποία εκφράζουν οι Αρχές ότι πρόκειται για υπόθεση αυτοκτονίας είναι το γεγονός ότι την έρευνα δεν την έχει πλέον η Ασφάλεια αλλά το τμήμα Τάξης κάτι που δείχνει ότι έχει αποκλειστεί από τις Αρχές το ενδεχόμενο εγκλήματος. Αστυνομικοί της ασφάλειας πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης αλλά όταν διαπίστωσαν ότι όλα τα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία την υπόθεση ανέλαβαν οι συνάδελφοί τους από το Τμήμα Τάξης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός 30χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη

Δίκη για βιτριόλι: Δεν αντάλλαξαν βλέμμα Ιωάννα και Έφη - Σε εξέλιξη η συνεδρίαση

Καιρός: Πότε ξεκινούν και πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες – Σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα